Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров: Накрая ще дойде руската армия и ще ни освободи

Политика

Волен Сидеров: Накрая ще дойде руската армия и ще ни освободи

Волен Сидеров: Накрая ще дойде руската армия и ще ни освободи - Tribune.bg
Снимка:

Аз съм грешката и комплекса на Каракачанов и Симеонов, коментира лидерът на „Атака“

„Играем в купен мач, но ние сме „Атака“ – като хайдушките чети, трябва да дадем пример, накрая ще дойде руската армия и ще ни освободи“. Това каза пред БНТ Волен Сидеров.

„Мога да бъдя изненада на изборите, обикновено ни дават 1 % и после, а, какво стана“, допълни той. На въпрос ще бъде ли Атака в 45-то НС, Сидеров отговори, че когато Каракачанов е писал доноси в Държавна сигурност, той е бил в студентски дружества, един от основателите  е на КТ „Подкрепа“, бил е в „Екогласност“, така че неговата битка е по-отдавна, от 88-89 година.

Непрекъснато се обсъжда кой ще влезе и кой не в парламента, колко партии. Извинявайте, ама това да не е хазарт, попита Волен Сидеров.

Според него важният въпрос е кой какво ще направи, след като влезе в парламента.

„От 15 години във всеки парламент поставям въпроса за спиране на концесията за златния добив, тя е престъпна. От Патриотичната коалиция затваряха дискотеки, отваряха тоалетни и продаваха парцели на военното министерство. Това не може да бъде кауза“, подчерта Сидеров.

Аз съм тяхната грешка и техният комплекс - така отговори Сидеров на въпроса коя беше грешката в конструкцията на „Обединени патриоти“, визирайки бившите си коалиционни партньори Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

Според лидера на „Атака“ не той е присъединен към коалицията, а точно обратното.

„Каракачанов обикаляше като куче край месарница, чакаше да го поканя. Да го напоя, да му сложа една табла с мезета, защото той обича да папка. ВМРО е като паразит. За НФСБ не говоря, защото тя е една партия, откъсната от „Атака“, коментира Сидеров.

По думите му аритметичното изчисление кой ще влезе, кой с кого ще се коалира е най-коментираната тема, но това е погрешно. „А никой не говори за политиките, които ще се водят“, посочи лидерът „Атака“.

„Каузата на патриотичната коалиция е да направиш живота на народа по-добър, да направиш така, че да има индустрия“, каза Сидеров. 

„Атака иска няколко неща – да се увеличат доходите, като вземем износа на злато от една чуждестранна фирма, която изнася в Намибия“, заяви Волен Сидеров относно предприятието в „Челопеч“.

„Една от причините за раздяла с последните коалиционни партньори е и тази – те раздаваха парцели, не чуха моя призив за прекратяване на тази концесия. Ние сме ограбвани от чужди държави, от чешките пенсионни фондове. През миналата година са починали над 12 000 пенсионери, не от Ковид, не от тази измама и истерия“, каза Сидеров.

  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

БГ Ха-ха, щом взе да сънува армия "освободителка", значи и Воленчо съвсем я закъса! Този май приключи с политиката, а после и с "деньги"-те ще трябва да се отчита! Не е лесно да вървиш с табела на челото..."продажник"!
28.02.2021 13:29 / Отговор
ТО И ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ НА РУСКАТА АРМИЯ СЕ НАДЯВА..... ..
ЗА СЕГА МУ ПРАТИХА САМО МИТРОФАНОВА ДА ГО ИНСТУКТИРА....
28.02.2021 15:56
Бай Гроздан Какво става със специализираната спешна помощ, още ли не е дошла? Айде още една жертва, свидна, на здравеопазването, бухахахахахахахахахахххахаххаа!!!
28.02.2021 14:34 / Отговор
Алоо.. ..ОТКАЧАЛКИН, ако Господ чуваше какво искат КРАСТАВИТЕ КУЧЕТА, щеше да пуска наденици вместо дъжд и сняг !!! СКРИЙ се РУСКО , РУБЛАДЖИЙСКО КРАСТАВО КУЧЕ под масата, там ти е мястото за трохи да скимтиш, ПЛЮЕМ в БОЛНИЯТ ти мозък!!!
28.02.2021 15:10 / Отговор
aahasfer боленчо е жив пример как липсата на секс води до деградация!Откакто е по-далеч от другарката Чукалова,неговата русенска парламентарна лИбов,съвсем е изделял!Ама действайте както в Париж,боленчо,въпреки че каква лИбов между двама педали!?!
28.02.2021 15:16 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати