Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров: Нямам амбиция за постове в изпълнителната власт

Политика

Волен Сидеров: Нямам амбиция за постове в изпълнителната власт

Волен Сидеров: Нямам амбиция за постове в изпълнителната власт - Tribune.bg
Снимка:

Трябва оздравителна операция, която да докаже, че патриотизмът не е девалвирал

"Нямам амбиция и не съм заявявал никога амбиция за постове в изпълнителната власт", заяви пред БНТ лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на ОП Волен Сидеров.

Той коментира отношенията в коалицията. "Още в края на миналата година заявих на Валери Симеонов, да спре да се занимава с лифтове и дискотеки, за да можеш да се захванем с работата ни", посочи Сидеров и допълни: "Нямам проблем да работя с Валери Симеонов от парламента, но ако е със здрав разум и разбирането, че аз не съм човекът, който се заяжда."

"Аз бях основният мотор да направим тази коалиция, ако не беше станала тя, нямаше да има управляваща коалиция, защото сега се говори много така дали е правилна, неправилна, хубава, лоша. Това беше изборът на хората, а нямаше да сме трета сила, ако не бяхме се обединили 2016 година", допълни Сидеров.

„Казвам неща не за да се заяждам, а с желанието да заздравим нещата. Има криза в коалицията, но има и възможност за промяна. Кризата означава нова възможност. Така се изписва и китайският йероглиф за криза“, заяви лидерът на "Атака". И допълни, че е важно да има „оздравителна операция“, която да докаже, че патриотизмът не е девалвирал.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати