Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров: С измама Румен Радев флиртува с електората си

Политика

Волен Сидеров: С измама Румен Радев флиртува с електората си

Волен Сидеров: С измама Румен Радев флиртува с електората си - Tribune.bg
Снимка:

„С измама Румен Радев флиртува с електората си. Той продължава да воюва с Русия, въпреки че хората не искат подобна битка. Сега корабът до Камен бряг щял да бъде руски. Нали бяха окупатори? Бих го попитал защо не преименува връх Мусала на Св. Иван Рилски?", заяви пред Нова телевизия лидерът на „Атака" Волен Сидеров.

На въпрос защо говори само за Русия, а като кандидат-президент не казва нищо за България, Сидеров отвърна, че не трябва да се влиза в тази провокация.

„Не влизайте в тези провокации. Аз съм се напатил от подобни провокацийки. Приоритетите на България са да не ставаме фронтова държава, с която да се заиграват американци или финландци. Русия е наш съюзник и трябва да си помагаме. Всички тези изкуствени санкции срещу Русия са във вреда на България", заяви Сидеров.

„Аз съм кандидат на националистическа партия и не се притеснявам от това наименование. "Възраждане" е копие на "Атака". Няма нищо лошо някой да поеме щафетата. Не се притеснявам от "Възраждане". Познавам се с Костадин Костадинов и нямам нищо против хората да го подкрепят. Това не е състезание и махленски мач на малки вратички. Ще има кой да гласува", каза още Сидеров.

Той коментира предишните си партньори от Обединените патриоти. Според него, е бил ракетоносител, който искал да покаже на колегите си правия път. „Опитах се да ги науча на национализъм, но те не искаха. Вие ми направихте покана, която приехте като благоволение. Не ме обявихте в анонса си", констатира в края на разговора Волен Сидеров.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати