Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров с призив за създаване на проект „За Православна България“

Политика

Волен Сидеров с призив за създаване на проект „За Православна България“

Снимка:

За връщане към Божиите Закони и Правила настоява лидерът на „Атака“

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, който е и богослов, апелира за обединение от страницата си във Фейсбук. Той се обръща към всички българи и напомня, че „сме се отдалечили от съвършената ценностна система, която представлява православието“.

„Наричал съм Ви много пъти „Братя и сестри!“. Братя и сестри во Христа. Братя и сестри от една майка – Родината ни България!... Търсейки отговор на въпроса: Къде и защо грешим?“, отговорът е само един! Създавайки закони и правила, несъобразени с Божиите Закони и Правила ние загубихме благословията от Бога и с това необходимата мъдрост да не грешим!“, подчертава Сидеров.

Затова лидерът на „Атака“ предлага обединение около каузата „За Православна България“. По думите му тя ще постави здрава основа за обща дейност в бъдеще.

„България да върви по път на развитие и съвършенство, като добър пример на Любов, Истина, Справедливост, Братолюбие и висока нравственост, водещи до съвършенство всички, чиято родина е“, пояснява Волен Сидеров.

Той призовава всички, които са готови да се включат, да подкрепят идеята, да подпомогнат каузата на страницата „Атака – за Православна България“ във Фейсбук. Сидеров апелира да се работи заедно така, че да се следват заръките на Спасителя – „колкото пъти ни поиска прошка братът, искрено покаял се, толкова пъти да му прощаваме!“

„Затова се обръщаме към всички вас, искайки истинска прошка и понеже всички сме грешили, заедно да си простим, поемайки по пътя – кауза „За Православна България“, който е пътят на Единосъщната и Животворяща Света Троица и е единственото спасение за нас и за всички хора на земята, за които ние българите можем да донесем Благословия, защото всички сме чеда Божии. Бог да благослови България!“, завършва патриотичното си послание националистът.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още