Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров с призив за създаване на проект „За Православна България“

Политика

Волен Сидеров с призив за създаване на проект „За Православна България“

Волен Сидеров с призив за създаване на проект За Православна България - Tribune.bg
Снимка:

За връщане към Божиите Закони и Правила настоява лидерът на „Атака“

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, който е и богослов, апелира за обединение от страницата си във Фейсбук. Той се обръща към всички българи и напомня, че „сме се отдалечили от съвършената ценностна система, която представлява православието“.

„Наричал съм Ви много пъти „Братя и сестри!“. Братя и сестри во Христа. Братя и сестри от една майка – Родината ни България!... Търсейки отговор на въпроса: Къде и защо грешим?“, отговорът е само един! Създавайки закони и правила, несъобразени с Божиите Закони и Правила ние загубихме благословията от Бога и с това необходимата мъдрост да не грешим!“, подчертава Сидеров.

Затова лидерът на „Атака“ предлага обединение около каузата „За Православна България“. По думите му тя ще постави здрава основа за обща дейност в бъдеще.

„България да върви по път на развитие и съвършенство, като добър пример на Любов, Истина, Справедливост, Братолюбие и висока нравственост, водещи до съвършенство всички, чиято родина е“, пояснява Волен Сидеров.

Той призовава всички, които са готови да се включат, да подкрепят идеята, да подпомогнат каузата на страницата „Атака – за Православна България“ във Фейсбук. Сидеров апелира да се работи заедно така, че да се следват заръките на Спасителя – „колкото пъти ни поиска прошка братът, искрено покаял се, толкова пъти да му прощаваме!“

„Затова се обръщаме към всички вас, искайки истинска прошка и понеже всички сме грешили, заедно да си простим, поемайки по пътя – кауза „За Православна България“, който е пътят на Единосъщната и Животворяща Света Троица и е единственото спасение за нас и за всички хора на земята, за които ние българите можем да донесем Благословия, защото всички сме чеда Божии. Бог да благослови България!“, завършва патриотичното си послание националистът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати