Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров: След 6 месеца ще има много хора, които ще казват, че при Бойко Борисов е било по-добре

Политика

Волен Сидеров: След 6 месеца ще има много хора, които ще казват, че при Бойко Борисов е било по-добре

Волен Сидеров: След 6 месеца ще има много хора, които ще казват, че при Бойко Борисов е било по-добре - Tribune.bg
Снимка:

Този парламент ще бъде лошо копие на предишния, защото Слави, който критикува Орбан, иска ЕС да стане държава и се обявява за ЛГТБ, ще има по-силно влияние. След 6 месеца ще има много хора, които ще казват, че при Бойко Борисов е било по-добре. Това каза пред БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров.  

През годините слушахме лозунги за легализиране на марихуаната. Мисля си, че вече трябва да легализираме и купуването на гласове. Практиката си продължава, просто дилъри, купували за ГЕРБ, сега вече купуват за други партии. Ако промяната е кмет от ГЕРБ да стане кмет от ИТН, значи много кметове ще искат да бъдат изчегъртани, добави Сидеров.

Ние не сме самостоятелна държава. Ние трябва да излезем от НАТО и ЕС, и да се въоръжим с руска техника. Всички беди идват от това, че сме колония. Членството ни в НАТО ни прави фронт. Триморието, което се провежда днес, е една фронтова линия от Балтика до Босфора. За нас тази инициатива е с отрицателен знак, защото ние се превръщаме във фронтова държава. Радев не трябваше да приема домакинството. Грешката на президента Радев е, че иска с римляните да е римлянин, а с гърците грък. Иска хем да се хареса на американците, хем да изглежда тук, че не е така", коментира лидерът на Атака.

Той каза, че е възмутен заради представянето на Радев като проводник на руското влияние в България. "Той е завършил американско военно училище под шапката на ЦРУ. Борисов направи Радев президент, а сега се оплаква от него. Ако Борисов се беше явил на изборите за президент през 2016, щеше да спечели и сега Радев нямаше да го има. ЕС, НАТО и САЩ ще се разпаднат скоро и тук всички ще станем евразийци", заяви Волен Сидеров.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети