Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров: БСП си правят PR, вотът на недоверие няма да мине

Политика

Волен Сидеров: БСП си правят PR, вотът на недоверие няма да мине

Волен Сидеров: БСП си правят PR, вотът на недоверие няма да мине - Tribune.bg
Снимка:

Кирил Ананиев е добър министър, отсече лидерът на „Атака“

„Кирил Ананиев е добър министър. БСП дори не са видели неговите реформи. Имат право да искат вот на недоверие, но те си правят пиар. Вотът няма да мине в парламента“. Така лидерът на „Атака“ Волен Сидеров коментира пред БНТ намерението на левицата да иска вот на недоверие на тема здравеопазване.

„Какво иска БСП, не е ясно. Ясно е само, че си решават вътрешнопартийни проблеми и проявяват активност“, допълни Сидеров. Идеята за вот на недоверие била дадена от вътрешния опонент на Корнелия Нинова-Михаил Миков.

Според него здравната система е развалена от 1997 година. „В момента министър Ананиев се мъчи да направи подобрения, но в една грешно построена система“, каза Сидеров. И допълни, че здравната услуга не е пазар и не може болниците да са търговски дружества. "Защо има здравна каса, какво прави тя. Това е една институция с огромна администрация", заяви лидерът на "Атака". И се обяви за радикални промени.

„Здравните министри са едни от най-често сменяните. Сегашният здравен министър се старае да подходи мениджърски“, допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети