Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров: БСП си правят PR, вотът на недоверие няма да мине

Политика

Волен Сидеров: БСП си правят PR, вотът на недоверие няма да мине

Волен Сидеров: БСП си правят PR, вотът на недоверие няма да мине - Tribune.bg
Снимка:

Кирил Ананиев е добър министър, отсече лидерът на „Атака“

„Кирил Ананиев е добър министър. БСП дори не са видели неговите реформи. Имат право да искат вот на недоверие, но те си правят пиар. Вотът няма да мине в парламента“. Така лидерът на „Атака“ Волен Сидеров коментира пред БНТ намерението на левицата да иска вот на недоверие на тема здравеопазване.

„Какво иска БСП, не е ясно. Ясно е само, че си решават вътрешнопартийни проблеми и проявяват активност“, допълни Сидеров. Идеята за вот на недоверие била дадена от вътрешния опонент на Корнелия Нинова-Михаил Миков.

Според него здравната система е развалена от 1997 година. „В момента министър Ананиев се мъчи да направи подобрения, но в една грешно построена система“, каза Сидеров. И допълни, че здравната услуга не е пазар и не може болниците да са търговски дружества. "Защо има здравна каса, какво прави тя. Това е една институция с огромна администрация", заяви лидерът на "Атака". И се обяви за радикални промени.

„Здравните министри са едни от най-често сменяните. Сегашният здравен министър се старае да подходи мениджърски“, допълни той.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати