Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров не участва в коалиционния съвет на ОП

Политика

Волен Сидеров не участва в коалиционния съвет на ОП

Волен Сидеров не участва в коалиционния съвет на ОП - Tribune.bg
Снимка:

Това съобщи самият той във Фейсбук

Не присъствам на Коалиционен съвет. Това написа във Фейсбук лидерът на Атака Волен Сидеров. В момента се провежда Коалиционен съвет на „Обединени патриоти“. Вчера лидерът на ВМРО и министър на отбраната Красимир Каракачанов обяви, че свикал среща на малката коалиция, за да изчистят недоразуменията помежду си. Причината за разговорите е искането за оставката на вицепремиера Валери Симеонов от майките на деца с увреждания.

Волен Сидеров написа още: „НФСБ преди 6 дни свали политическо доверие от мен като председател на ПГ на ОП. ВМРО не взе никаква позиция по този въпрос, а мълчанието е знак на съгласие с НФСБ. При това положение няма логика да бъда на тази среща.“

Вчера лидерът на Атака Волен Сидеров настоя за незабавно свикване на Коалиционния съвет, на който да бъде разгледан въпросът с поведението на Валери Симеонов и оставката му като вицепремиер. Премиерът Борисов обясни, че ако поиска оставката на Валери Симеонов ще наруши коалиционното споразумение и призова партньорите си от „Обединени патриоти“ да се разберат помежду си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети