Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВОЛЯ няма да участва в събирането на 120 подписа за промени в Конституцията

Политика

ВОЛЯ няма да участва в събирането на 120 подписа за промени в Конституцията

ВОЛЯ няма да участва в събирането на 120 подписа за промени в Конституцията - Tribune.bg
Снимка:

Ние сме го обявили отдавна. Няма как днес да участваме в събирането на тези 120 подписа. Това заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пред журналисти в кулоарите на Народното събрание.

„Няма да разпишем проекта, който днес ще бъде внесен“, категоричен бе той.

„Аз не знам утре дали ще продължат преговори с някой друг. Ако днес ще вкарват, ние отдавна сме обявили, че няма да участваме в събирането на 120 подписа“, заяви още той.

На въпрос какви са неговите възражения Марешки отговори така:

„Аз не съм влизал даже в този проект. Ние ще започнем да се занимаваме с проекта, когато те съберат 120 подписа, защото такъв беше анонсът на министър председателя още преди два месеца, който каза – „Ние ще си внесем проект“. Те не са говорили с мен преди два месеца, когато са казали, че ще внасят проект. Затова аз казах, че няма да участвам в събирането на тези 120 подписа“.   

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
02.09.2020 09:21 / Отговор
Стефан Христов Този показаза пореден пътг нусното си измекярско лице! И понеже очаква други да дойдат на власт, гледа отсега да си постеле при тях... Долна отрепка!
02.09.2020 09:39 / Отговор
Тартаковер Г-н Христов, напълно си прав, но едва сега ли го осъзна? Довчера, когато тази мутра олицетворяваща в пълнен смисъл морала на съвремието обещаваше подкрепа на ГЕРБ, му пеехте химни, възхвали, възторгвахте се от правилната му ориентировка. Днес, когато се обърна в типичния лъжливо мутренски стил към по-обещаващите, стана враг ? А той си е простак с пари, фалшификацията на предните избори му даде и власт, но морала не се създава от изборите и парите.
Затова когато г-н Президента призовава "МУТРИ, ВЪН !",трябва да го подкрепите. Мутрите не се изчерпват само с бившия сикаджия. Мутри са и всички защитаващи ги, мутри са и прокурорите които отнемат бизнес с прокурорска бухалка. Това трябва да се изчисти, за да има шанс пред България да поеме глътка свеж въздух. 30 години станаха вече смазващи...
02.09.2020 10:52
АСЕН ИЛИЕВ АМЕРИКАНЦИТЕ ЛИ ТИ ДАВАТ ПО-ЕВТИНИ ГОРИВА?
https://i.pinimg.com/originals/c0/5f/d1/c05fd1a933a3fdfabedbfd344081dd41.jpg
ИЛИ РАБОТИШ ЗА, КОЛХОЗНАТА СВИ-НЯ?
02.09.2020 10:44 / Отговор
Стефан Христов Тартаковер, познавам гнидата МаГАрешки лично от 20 /двадесет/ години! За мене винаги си е бил такъв с една"малка" разлика - сега е още по-гаден и вонящ на най-долна смрад!
03.09.2020 12:43 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети