Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Воля“ с три въпроса към БСП на консултациите утре

Политика

„Воля“ с три въпроса към БСП на консултациите утре

Воля с три въпроса към БСП на консултациите утре - Tribune.bg
Снимка:

Те трябва да отговорят какво очакват от вота, ще съставят ли правителство и как ще решат водната криза, каза Кръстина Таскова

ПГ на "Воля" иска да знае истинските мотиви за вота на недоверие на БСП срещу правителството по повод водната криза и проблемите с боклука, подчерта народният представител от групата Кръстина Таскова по време на брифинг в Народното събрание.  Депутатът разясни пред медиите, че утре за консултациите с хората на Корнелия Нинова от партията на Веселин Марешки са готови с три особено важни за тях въпроса.

„Подготвили сме им въпроси. На първо място – какво очакват самите те от този вот на недоверие, да бъде успешен или не. Те са втората по големина политическа сила и знаете, че имат право да съставят правителство в рамките на този мандат. Това ли е целта им и ако да, с кого ще управляват", очерта темите на диалога с БСП Таскова.

От своя страна представителите на "Воля" ще попитат БСП и какъв е планът им за разрешаване на кризата и дали ще го представят. "Или просто действат на принципа "Стани, да седна", коментира още Таскова. Тя заяви, че от "Воля" настояват да разберат какъв е истинският мотив на вота.

"Да затвърдят позицията на един амбициозен лидер, който е пред конгрес и пред нови вътрешнопартийни избори или е просто поредният политически ход на опозиция, след като стана ясно съглашателството им с управляващите и стана ясна тяхната цена от 8 лв. на глас. Това са въпросите, които ще поставим", завърши Кръстина Таскова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети