Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Воля“: Водните проблеми са дело на много партии

Политика

„Воля“: Водните проблеми са дело на много партии

Воля: Водните проблеми са дело на много партии - Tribune.bg
Снимка:

Министърът на околната среда Емил Димитров изложи наистина стресиращи факти, обяви в декларация от името на група Кръстина Таскова от „Воля“.

"Декларацията от името на група на "Воля - Българските родолюбци" е по-скоро обръщение към българите. Днес в тази зала министърът на околната среда и водите 8 месеца по-късно след като е министър дойде и изложи наистина стресиращи факти. Ще пропуснем това, че неговата партия е част от управлението на България вече 3 години и половина", изтъкна Таскова.

Тя се ангажира още днес депутати от партията да посетят екоминистерството, за да се запознаят с размерите на водната криза.

"Какво стана ясно? Че няма община, която да не лобира явно за тези водни ресурси. Стана ясно, че това е следствие на дълги управления на най-различни партии, защото проблемът не е от днес. Той не е от вчера. Какво обаче чуха не народните представители, а представителите на различните политически партии в тази зала. От БСП чуха, че проблемът е на ГЕРБ, те не чуха за кмета на Перник. Те не чуха, че са участвали във всичко това през всичките тези години. От ГЕРБ не реагираха. От ДПС не чуха за общините, в които те са създали проблема. Какво обаче чухме от "Воля", че само ние единствено ние не сме участвали през всичките тези години и по никакъв начин не носим вина за състоянието на водните ресурси в държавата", посочи Таскова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети