Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Войслав Тодоров отрече да подкрепя Манолова

Политика

Войслав Тодоров отрече да подкрепя Манолова

Войслав Тодоров отрече да подкрепя Манолова - Tribune.bg
Снимка:

Той беше сред посочените като част от Инициативния комитет, който я издига за кандидат-кмет

„За да опровергая спекулациите, към момента не подкрепям никой от кандидатите за кмет на София. На този етап не съм взел окончателно решение и дали ще участвам на следващите избори. Когато всички карти са на масата, когато всички кандидати са ясни, ще обявя публично кой считам, че е най-подходящият кандидат“.

С този пост в социалните мрежи на общинския съветник от АБВ Войслав Тодоров събуди недоумение, тъй като той е един от хората, за които се твърди, че издигат Мая Манолова за кандидат-кмет на София.

Войслав Тодоров/СкрийншотВойслав Тодоров/Скрийншот

Тодоров има пъстра политическа биография. Преди той беше в обкръжението на отцепилия се от БСП Георги Кадиев, а преди това е сътрудник на Малина Едрева от ГЕРБ.

„През последните месеци г-жа Манолова подкрепи редица каузи, в които участвах като протестите в Овча Купел, Младост или срещу Златен век в Лозенец. Все още тя не е представила програмата си и няма как официално да подкрепя някого преди да знам за какво ще се бори, веднъж заел поста си в Общината. Не съм член на регистрирания ѝ инициативен комитет. Никола Вапцаров, с когото заедно се борим срещу Златен век в Лозенец, е председател на комитета ѝ и симпатизирам на страстта, с която се бори в това, което вярва, но ИК Лозенец няма да подкрепя кандидати за кмет на града. Ние сме различни и всеки от нас има своите убеждения, заедно имаме една цел и продължаваме борбата си за нея“, се казва в позицията му.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети