Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Враждата между кмета на Стамболийски и Таслаков от „Възраждане” била лична

Политика

Враждата между кмета на Стамболийски и Таслаков от „Възраждане” била лична

Враждата между кмета на Стамболийски и Таслаков от Възраждане била лична - Tribune.bg
Снимка:

Лична вражда стои в основата на подадените сигнали от Теслаков срещу кмета на Стамболийски. Припомняме, че днес Георги Мараджиев  бе привикан на разпит при масирана операция на полицията, а мотивите за ареста му  все още не са ясни. Малко по-късно днес Стоян Теслаков от "Възраждане" пък обяви в Народното събрание, че задържането на кмета на Стамболийски се дължи на негови сигнали.

По време на изявлението си той удобно пропусна да каже, че с Мараджиев имат обтегнати отношения, които не датират от днес.

В опит да търси конфликт с Мараджиев Теслаков е паркирал служебния си автомобил от Народното събрание  пред главния вход на Община Стамболийски с цел да възпрепятства движението и свободния достъп до сградата, пише ПловдивПрес.  Постъпката на депутата е принудила кмета Мараджиев да сезира за забраненото влизане на МПС полицията в града, а според изданието  камерите на входа на общината са заснели случката.

„Да търкаш задната седалка на служебния автомобил, докато данъкоплатците ти плащат заплатата обаче не ти дава право да нарушаваш законите. Черният костюм, бялата риза, черните очила не те правят мутра или патрон. Силно се съмнявам, че под черните дрехи е бяла душата ти“, коментира по повод неприятната случка кметът.

В писмо до РУ-Стамболийски той настоява нарушителят да бъде санкциониран.
„За 6 години, откакто съм кмет, по-нагъл шофьор не съм виждал! Да спреш пред входа на Общината, да нарушиш всички правила, да затвориш с автомобила си главния вход за граждани и служители – еее!!!  И после защо кметът пише гневни постове!“, възмущаваше се Мараджиев в социалните мрежи.

По всяка вероятност сезирането на полицията от кмета на Стамболийски е озлобило народния представител от „Възраждане” и той е решил да подаде сигнали за корупция срещу Мараджиев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати