Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Втори бит министър от служебния кабинет на Радев, нападнаха Николай Денков (СНИМКИ)

Политика

Втори бит министър от служебния кабинет на Радев, нападнаха Николай Денков (СНИМКИ)

Снимка:

За втори побой над министър от служебния кабинет на Румен Радев, съобщава във Фейсбук продуцентът Виктор Димчев. По думите му протестиращи от партия „Възраждане“ са нападнали служебния министър на образованието Николай Денков.

„Шамари, ритници, задвратници, обиди на майка и за живота, това получи проф. Денков, защото се продаде на престъпници. Същите престъпници, които днес го биха в центъра на София заради действията на колегата му Стойчо Кацаров. Ако фуражката на Румен Радев се беше появила на площада, и нея щяха да бият същите, които миналата година малтретираха полицаи, столичани и граждани. Това е революцията“, пише още Димчев.

Кузманов се възстановява след сбиване пред Александровска болница

Той отбелязва, че полицията със сетни сили изважда назначения от Румен Радев служебен образователен министър от ръцете на протестиращите. От кадри в социалните мрежи се вижда как Денков е плют, бит, ритан, удрян, блъскан, събарян на земята. Обидите по негов адрес са жестоки. Същите заплахи отнесе по-рано колегата му, също измамник, Стойчо Кацаров.

„Сходни думи и послания бяха отправени към техния патрон Румен Радев, същият, който същата тази тълпа преди година и нещо вдигна на пиедестал, защото си позволи да вдигне юмрук срещу демокрацията“, припомня още Димчев. 

По непотвърдена информация, полицията е успяла да се намеси и има арестуван. 

Припомняме, че преди броени дни спортният министър Андрей Кузманов беше пребит пред Александровска болница в столицата.  

Николай ДенковНиколай Денков
Николай ДенковНиколай Денков
Николай ДенковНиколай Денков
Николай ДенковНиколай Денков


Топ новини

виж още

Актуална тема