Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Втори ден: блокирани кръстовища в центъра на София

Политика

Втори ден: блокирани кръстовища в центъра на София

Втори ден: блокирани кръстовища в центъра на София - Tribune.bg
Снимка:

Анитправителственият протест продължава с блокадата на ключови кръстовища и булеварди в столицата втори ден.

Блокирани за втори ден остават кръстовището на Орлов мост и пред президентството, където са разпънати палатки. Сутринта там се стигна и до ексцесии с участието на пиарът на Десислава Иванчева – Петър Кърджилов.

Лицата на протеста: Пиарът на Иванчева нападна възрастна жена

Градският транспорт се движи до Орлов мост, където прави обратен завой по посока „Младост“. Блокирано остава и движението по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, където трафикът се отклонява от полицейска кола при Националния стадион „Васил Левски“.

Протестиращите настояват за оставката на правителството на премиера Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев и провеждането на „честни парламентарни избори“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

АСЕН ИЛИЕВ ПОДМЯНА! ПОДМЯНА!
БЛОКИРАЙТЕ ПОСОЛСТВОТО НА КОЛХОЗНАТА СВИНЯ! ТЯ ОТ ТАМ УПРАВЛЯВА КЕ НЕФА! И СЕГА СЕ ЗАЛИВА ОТ СМЯХ, КАТО ГЛЕДА, КАК ТЪПА ЦИТЕ СЕ БИЯТ С ПОЛИЦИЯТА.
31.07.2020 15:08 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ КАТО ОБГРАДИТЕ ПОСОЛСТВОТО И "КОНСУЛСТВАТА"(КГБ ГНЕЗДА) НОСЕТЕ И ПЛАКАТИ НА МАРТИН БОРМАН! ТОЙ ПРЕДАДЕ ПЛАНОВЕТЕ НА КУРСКАТА ОПЕРАЦИЯ И ТАКА "ПОБЕДИ" КОЛХОЗНАТА СВИНЯ :) ПОСЛЕ ГО СКРИХА В ЕКАТЕРИНБУРГ И ТАМ УМРЕ И Е ПОГРЕБАН У ВОЕННОТО ГРОБИЩЕ. КО ПЕЛЕТО БОРТНИКОВ ИМА СНИМКИ ОТ ГРОБА :)
31.07.2020 15:08 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети