Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вторият в листата на Фандъкова: Прочут кардиолог, извършил единствена по рода си операция

Политика

Вторият в листата на Фандъкова: Прочут кардиолог, извършил единствена по рода си операция

Вторият в листата на Фандъкова: Прочут кардиолог, извършил единствена по рода си операция - Tribune.bg
Снимка:

Проф. д-р Иво Петров стана „Мъж на годината 2018“

Известният кардиолог проф. Иво Петров е вторият кандидат за общински съветник в София от листата на ГЕРБ. Представи го столичният кмет Йорданка Фандъкова. Тя инспектира реновираната клиника по обща хирургия в Първа градска болница заедно със заместник-кмета Дончо Барбалов и председателя на здравната комисия в СОС д-р Веселин Милев.

Проф. д-р Иво Петров стана „Мъж на годината 2018“. Номинацията му беше за уникалното спасяване на пациент с разкъсана аорта чрез безкръвна операция, влизайки през бедрената артерия. Освен че е сложна и се прави за първи път, тази операция е публикувана в журнала на американското медицинско дружество.

Д-р Петров е сред най-успешните кардиолози у нас, за който говори и цял свят. Придобил научно звание"професор" по Кардиология към Медицински факултет на СУ “Св. Климент Охридски“.

Като лекари правим всички възможно за своите пациенти, а когато имаме подкрепата на Столична община, това става още по-ефикасно. Много е направено, но и още много трябва да се направи, заяви проф. Петров днес.

Вчера Фандъкова представи първия кандидат за листата на ГЕРБ за общински съветници - архитект Ивайло Петков– един от учредителите на „Група Град“, които са сериозни критици на това как се строи в София. „Те имат и грижата за градската среда, имат конкретни идеи“, обясни решението си Фандъкова.

manoftheyear.bgmanoftheyear.bg


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети