Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вяра Церовска: Ще работим за още по-добри условия за спорт

Политика

Вяра Церовска: Ще работим за още по-добри условия за спорт

Вяра Церовска: Ще работим за още по-добри условия за спорт - Tribune.bg
Снимка:

„Миньор“ е емблема за Перник, заяви кандидатът за кмет на общината

„Миньор“ е емблема за Перник. Нашият ангажимент към клуба ще продължи и в следващ мандат. Ще работим за още по-добри условия за спорт. Изградихме 17 нови спортни площадки, които днес са пълни с деца и хора от различни възрасти“. Това заяви кандидатът за кмет на община Перник Вяра Церовска на среща с привържениците на футболен клуб „Миньор“. Спортните фенове бяха категорични в подкрепата си към кандидата на политическа партия ГЕРБ, като подчертаха, че Вяра Церовска това е единственият кмет на Община Перник, който подкрепя развитието на спорта в града.

„Нашата визия за Стадиона на мира е за едно модерно европейско съоръжение. Вече имаме одобрен проект от Министерството на младежта и спорта, който изцяло ще промени лекоатлетическата писта и осветлението, за да бъде пригоден за нуждите на различни спортове“, сподели д-р Церовска. Тя съобщи, че завършва цялостният ремонт на волейболната зала и покрива в спортен комплекс „Дружба“.

„Следващата стъпка е проектиране  на зала „Борис Гюдеров“ и реализирането на спортен комплекс, в непосредствена близост до стадион „Металург. След разговори с младото поколение на Перник, поехме ангажимент да реализираме така желания тенис корт и скейт парк“, коментира още кандидатът на политическа партия ГЕРБ.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети