Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Янев към депутатите: Трябва актуализация на бюджета, дебатирайте

Политика

Янев към депутатите: Трябва актуализация на бюджета, дебатирайте

Янев към депутатите: Трябва актуализация на бюджета, дебатирайте - Tribune.bg
Снимка:

„Призовавам народните представители да намерят време и възможност да дебатират  бюджета. Държавния бюджет, този на НЗОК както и Националното осигуряване. Без такава актуализация в следващите месеци ще е много трудно, и в условията на задаващата се здравна криза, за която предупреждават, ще е много трудно да се прилагат мерките за гражданите. Желателно е народните представители да имат предвид избирателите и да проявят своята активност.“, за това призова в началото на заседанието на Министерския съвет служебният премиер Стефан Янев.

Той благодари на огнеборците, които се включиха в гасенето на пожарите както у нас, така и в Република Северна Македония.

„Има няколко огнища, които са под контрол на органите, които се грижат да овладеят ситуацията. Въпреки това температурите са екстремни“, обясни служебният премиер и добави, че пожарникарите, които помагаха в овладяването на пожара в Република Северна Македония са се завърнали вчера след успешно завършена мисия там. Янев поясни, че ситуацията в югозападната ни  съседка е относително овладяна.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети