Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Янков: Ръководството на Нинова отказваше да обсъждаме политики

Политика

Янков: Ръководството на Нинова отказваше да обсъждаме политики

Янков: Ръководството на Нинова отказваше да обсъждаме политики - Tribune.bg
Снимка:

Дори Румен Овчаров призна, че стилът и на работа ѝ е проблем, каза депутатът от БСП

„Нинова има стил и метод на работа, който е непознат досега. Ние досега не сме имали пленум за политики, ръководството отказваше да обсъждаме политики.“ Този коментар направи пред БНТ депутатът от БСП Красимир Янков, който официално заяви, че е кандидат за лидер на партията.

„Дори знакови фигури като Румен Овчаров признават, че стилът на работа на Нинова е проблем. Моят призив е да спрем с личните квалификации“, каза Янков по повод подкрепата за Нинова от Стефан Данаилов, който персонално го обвинява в лични причини за конфронтация.

„БСП има нужда от сваляне на напрежението, от диалог и поставяне на цели, с които да дадем перспектива на нашите симпатизанти. Не приемам термина „вътрешна опозиция“, става дума за хора, които изразяват мнение и позиция“, каза още Янков.

„Преди 2 седмици Нинова подаде оставка и това предизвика хората да търсят алтернатива за председател на Националния съвет. До този момент съм имал виждания как трябва да работи БСП. Вътре в партията трябва да се направят много компромиси и никакви компромиси навън%“, коментира той. И допълни:“Не трябва да има възможности за задкулисия, да бъдат зазидани "странични и задни входове“, но отказа да каже конкретно дали досегашното ръководство е ползвало „задкулисни“ ходове.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати