Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Явор Божанков: Мандатът трябва да бъде върнат по-бързо

Политика

Явор Божанков: Мандатът трябва да бъде върнат по-бързо

Явор Божанков: Мандатът трябва да бъде върнат по-бързо - Tribune.bg
Снимка:

Личното ми мнение е, че мандатът трябва да бъде върнат по-бързо, възможно най-скоро, коментира пред БНТ депутатът от БСП Явор Божанков. Той напомни, че днес следобед се очаква левицата да вземе това решение.

„Имаме експерти, с които това ще бъде обсъдено, ще намерим най-добрия вариант“, изтъкна юристът. По думите му държавата има нужда от стабилно, редовно правителство.

„Нашата цел, която си поставихме с третия мандат, беше да обединим трите формации, които очевидно и в този, и в миналия кабинет се скараха и не си говориха. За съжаление, ИТН и ДБ, добавиха още една криза – парламентарна“, уточни социалистът. Той не се ангажира с отговор дали от БСП ще върнат празна папката с мандата или ще има предложение за проектокабинет, защото това ще стане ясно след обсъждания днес.

Относно подкрепата за Румен Радев на предстоящите президентски избори Божанков бе категоричен, че пред БСП стои един въпрос в момента и това е какво ще направят социалистите с мандата за съставяне на редовно правителство.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати