Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Явор Божанков разочарован от Елена Йончева: Думите ти не са удар по Нинова. Удряш по нас

Политика

Явор Божанков разочарован от Елена Йончева: Думите ти не са удар по Нинова. Удряш по нас

Явор Божанков разочарован от Елена Йончева: Думите ти не са удар по Нинова. Удряш по нас - Tribune.bg
Снимка:

Разочарование от Елена Йончева в червените редици. Депутатът Явор Божанков излезе с остър пост на страницата си във Фейсбук срещу евродепутатът от БСП. Вчера сутринта пред бТВ Йончева заподозря договорка за общо управление между Корнелия Нинова и Бойко Борисов. Изводът се налагал, защото соцлидерката не подкрепила веднага Румен Радев за втори мандат.

По думите на Йончева липсата на подкрепа към президента щяла да отслаби резултатите на левицата на изборите през април.

„Елена. Думите ти не са удар по Нинова. Удряш нас. Ако нещо помага на Борисов - това е. Помня всички жалби, сигнали, изказвания и битки които водихме заедно.Надявам се, че ги помниш и ти“, пише Явор Божанков.

Колегата му Стефан Бурджиев пък написа, че Йончева много се е променила откакто е в Брюксел.

Таско Ерменков, който е водач на изборната листа на БСП в Разград не пожела да коментира Йончева, но заяви по БНТ, че „журналистическото и сензацията взима превес над реалностите“.  Депутатът заподозря, че „не говори тя, а някой говори с нейния глас“ като това могло да е Сергей Станишев.  Той беше категоричен, че редови граждани и симпатизанти на партията са възмутени от действията на Йончева.  „Да не занимаваме обаче хората с дребнотемие каквото е Елена“, каза в заключение Ерменков. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

чичото Това Боджаков от партията на Бойкикев и Раданчо..... водач на листа на БСП в Търновград ли е? А злобното Ленче си е злобна руска еврейка!
06.02.2021 11:55 / Отговор
Karabas Barabas „Съпартийците“ на Йончева тепърва ще ѝ сърбат попарата! Тя е изключително непочтена, егоистична, алчна „кучка“ (както я нарича синът ѝ, когато го попитат каква е майка му), която не мисли за никой друг, освен за себе си! Тя ги използваше без угризения, както е забелязал и Божанков, когато трябваше да отиде в европарламента, за да лапа по 16 000 евро заплата на месец. Сега, когато я погнаха и там да ѝ вземат имунитета, е обезумяла от ярост защо и как така цялата партия не се вдига „на бунт, на борба“ в нейна защита, а се занимава с някакви си избори! Но не мога да им съчувствам на позитанци, да са мислили малко повече защо изобщо са в издигнали! Ама така е, „Кой каквото си направи, никой не може да му го направи“!
06.02.2021 12:21 / Отговор
ха ха изяжте се червени боклуци
06.02.2021 12:55 / Отговор
Анастас #

Яааа ....
Костовашкия "десен" Дръгалевец от ДСБ се пъня и се прави на разбирач.

Долна проба ДСБ-арска Отрепка - лика прилика с РазГрадския "десен" генерал Гном и фекалната Отрепка БайГъз (по прякор Радан Кънев).

(умозаключително)
06.02.2021 12:58 / Отговор
кесо Червената сган очаквано се опари. Когато използваш едно бясно куче като бясното Ленче трябва да очакваш и да те ухапе, нали затова е бясно - да хапе всичко дето му се мерне пред очите.
06.02.2021 13:23 / Отговор
Съгласна и още ще се парят, защото това не е единствения звяр, който използваха.
06.02.2021 20:01
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети