Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Йончева със странно обръщение: Борисов да обясни на българите, че подкрепа от ЕС няма да дойде заради Орбан

Политика

Йончева със странно обръщение: Борисов да обясни на българите, че подкрепа от ЕС няма да дойде заради Орбан

Този понеделник Унгария и Полша блокираха средствата за възстановяване от пандемията, обяви в петък във Фейсбук евродепутатката Елена Йончева.

„Когато миналата година ЕП задейства процедурата по чл. 7 за Унгария, българските евродепутати от ГЕРБ бяха едни от най-отявлените защитници на Виктор Орбан“,  припомня Йончева.

Тя настоява да види как „сега Бойко Борисов ще обясни на българските граждани, че подкрепата от Европа няма да дойде именно заради Орбан?“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Руският дърт вампир пак се яви Молим те Господи, дай ни търпение!
21.11.2020 20:21 / Отговор
ото и ти да обясниш защо си национален предател ?
21.11.2020 21:05 / Отговор
Киро Бизона Йончева, а ти защо не обясниш на българите защо те изрита мъжът ти, а собственият ти син, когато го питат каква е майка му, вика „Кучка“? Може би защото си толкова прекрасна и физически, и душевно, че те не могат да издържат на толкова прекрасност? Не бъди толкова скромна, обясни на българите защо си такъв съсухрен, злобен, завистлив и грозен вампир!
22.11.2020 10:32
Bad Co Яааа..., изцъкленото Ленче с нейното пискливо гласче ,като някакъв вампир гледа да се прикачи за някой известен , че да напомни за себе си! "Мама Кучка" ще ми говори за Орбан? Уникална дебилност! Орбан е от най-успешните европейски лидери , и затова е от най-обичаните политици в Унгария! Може би в деня на "Християнското семейство", потомствената комунистка иска да заклейми унгареца, че е изгонил Сорос, и е един от най-яростните радетели на християнската традиция! Подозренията ,че Еленка е обърнала резбата, назряват с пълна сила!
21.11.2020 21:08 / Отговор
Стамат Тишината в спалнята ражда чудовища !
21.11.2020 21:44 / Отговор
Чаровен С тоя, най краткия и съдържателн виц на света до нея, какво да прави милата. СерГей СтаниШеф
22.11.2020 01:36 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети