Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Йончева сяда на подсъдимата скамейка за клевета, искът е за 1 млн. лв.

Политика

Йончева сяда на подсъдимата скамейка за клевета, искът е за 1 млн. лв.

Йончева сяда на подсъдимата скамейка за клевета, искът е за 1 млн. лв. - Tribune.bg
Снимка:

По иска на бизнесмена Иван Саздов е образувано дело в Софийски градски съд

Сдебните неволи на Елена Йончева продължават. Депутатката от БСП е обвинена за пране на пари от фалиралата Корпоративна търговска банка (КТБ). А сега ще отговаря пред Темида за клевета и набеждаване. Гражданският иск за причинените от нея вреди е рекорден. Той е в размер на 1 млн. лв., заведен е в Софийски градски съд от бизнесмена Иван Саздов, съобщава Клуб Z.

Делото вече е образувано. Исковата молба е била входирана още на 23 май. Саздов ще съди Йончева по Закона за задълженията и договорите, по точно - за непозволено увреждане. В исковата си молба той твърди, че е пострадал имиджът му на дългогодишен бизнесмен.

Причината – клевета и набеждаване, изречено на предизборен митинг в Хасково, а и от ефира на bTV, където Йончева обяви, че Саздов е купил къща в Барселона за Бойко Борисов и че има офшорка - "Палмс Ентерпрайсиз", в която е превел 1,7 милиона евро.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Кентавър Време е да си плати, с думи убиват днес комунистите - угнетяват безнаказано бедни хора, докато перат и крадат пари...
29.05.2019 10:04 / Отговор
Кентавър Време е да си плати, с думи убиват днес комунистите - угнетяват безнаказано бедни хора, докато перат и крадат пари...
29.05.2019 10:04 / Отговор
Вгжа Многооо сте злобни
Кой краде и кой търси да отмъщава се вижда ясно
Голяма наглост и огромно чувство за величие.
Ненадминато
29.05.2019 10:29 / Отговор
Мргарита Иванова Вгжа, това не е злоба. Не може да се лъже и клевети , както го прави Йончева. Нито е законно, нито Бог го разрешава. Трябва да има възмездие.
29.05.2019 11:08 / Отговор
Иво Защо до сега не я съдиха ами изчакаха да минат евроизборите, да се класира в листата на партията и чак сега и повдигат обвинения?!
29.05.2019 18:27 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети