Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Йончева видя диктатура у нас. Новаков ѝ напомни колко дни има протести

Политика

Йончева видя диктатура у нас. Новаков ѝ напомни колко дни има протести

Йончева видя диктатура у нас. Новаков ѝ напомни колко дни има протести - Tribune.bg
Снимка:

Трябва да имаме самочувствие на пълноправен член на ЕС. Не може да се изважда рутинно европейско заседание, като заседание за критики към страната ни. Нормално е да има критики от отделни евродепутати. Не е вярно, че сме като Беларус и нямаме вода и храна. Това заяви пред bTV евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. Преди него в студиото беше евродепутатът от БСП Елена Йончева. „Можем да се сравняваме с Беларус в тенденцията, защото имаме авторитарен режим“, каза Йончева. И допълни, че в първата седмица на октомври ще има дебат в пленарната зала на европейския парламент за върховенството на закона България.

„Еврокомисари идват непрекъснато в ЕП и участват във всички комисии постоянно на всякакви теми. България не е първата държава, която е обсъждана в тази комисия, няма да бъде и последната“, отбеляза Андрей Новаков.   

"Да не гледаме на Брюксел като класен ръководител, който ни се кара – нека се държим с достойнство. Представя се, че България щяла да спре да съществува след европейските решения на 23 септември. От тук насетне механизъм за наблюдение ще има във всички европейски страни. Доклад за България не се готви", заяви Новаков.

"64 дни вече има протести. Къде виждате диктатурата? На никого не му се забранявало да изрази свободно мнението си. Не мисля, че авторитетът на Бойко Борисов е разклатен. Не ми се е случвало някой да ме е питал "какво става със записите, за които се твърди, че са с премиера ви", коментира Новаков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Анастас #
Компроматна Леличка ...
Работи изцяло за Дезинформация и Черен PR
Такъв е и Екс-любовника и СеГей СтаниШеф.

Затова съществуват "партии" като БСП АТАКА, България без цензура, Има такъв народ, Изправи се БГ, Да България и Русофили.
Никакво уважение към тази левичарска паплач.

Изгладени и полирани мозъци със::
списъци, СРС-та, флашки, подслушвания и напоследък фото-шоп колажи и клипчета с кюлчета ...

А Русофилистична измет просто трябва да слезе
2 метра под земята - там е мястото им !!!
Мдааа ...
11.09.2020 09:35 / Отговор
plebs Злоба им швирка и от ушите на Йончева, Станишев и Орешарски.

"2 пъти ни режат средствата от ЕС
- при Станишев и Орешарски
- Първия за аферата “Батко и Братко” и измамите по ФАР, САПАРД и ИСПА
- При последното управление на БСП спряха програмите “Околна среда” и “Регионално развитие” заради обществените поръчки"
https://www.24chasa.bg/novini/article/9004110
11.09.2020 11:56 / Отговор
Гражданин Другарката Йончева писателка на драматични истории да каже къде в света има диктатура с толкова ниски проценти подкрепа на избори или диктатура с коалиция. Ако под русото й кече изобщо има нещо освен идеи за доноси. Да се връща при ПЕСовете и да ръфат кокала заедно, който сме го платили от нашите данъци. Другаря Путин може да й даде медал за вярната служба срещу България и ЕС, какво все е недоволна не знам.
12.09.2020 02:35 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети