Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Йордан Ангелов: Горд съм с постигнатото

Политика

Йордан Ангелов: Горд съм с постигнатото

Йордан Ангелов: Горд съм с постигнатото - Tribune.bg

Младен Маринов и Андрей Новаков подкрепиха кандидата за кмет

„Съвсем скоро ни предстои да направим един от най – важните избори – този за бъдещето на Костенец. Днес заставам пред вас със самочувствие и увереност!“. Това заяви кандидатът за кмет на Костенец от ПП ГЕРБ Йордан Ангелов. „Не се срамувам от нищо, което съм направил по време на 4-годишното управление на община Костенец, напротив, горд съм с постигнатото.

Истината е, че имах труден мандат и малко след като стартирахме усилено работа, настъпи пандемията от Ковид, последваха политическа криза в страната, война, инфлация и т.н., но енергията и желанието за промяна на Костенец не спря! През цялото време съм полагал усилия да работя така, че да се гордеете с развитието на общината ни. Старал съм се Костенец да получи достойно място сред населените места първо в областта, а след това и на национално ниво“, заяви той.

Ангелов поясни, че искат да продължат развитието на Костенец като са извели 7 приоритета - „Образованието, както и грижата за децата! Те отново ще бъдат на първо място! Минералните води и туризмът. Инфраструктура. Здравни грижи на местно ниво. Спорт, грижата за възрастните хора и култура. Благодаря за подкрепата през всичките тези години! Днес заставаме пред Вас като екип и нашата цел е убедителна победа, защото не искаме да върнем общината в изходна точка.Нека заедно да поискаме Костенец да продължи да се развива!“

Младен Маринов подкрепи кандидата за кмет Йордан Ангелов:

„За мен е чест, че съм отново в Костенец. Днес съм тук да подкрепя кандидатурата на моя приятел, човек и колега Йордан Ангелов за кмет на Костенец. От името на ръководството на партията съм тук да заявя подкрепата за неговата кандидатура, за екипа който е избрал и смята, че ще пожъне успех за общината и хората. Тези избори са много важни за всички Вас. За две години държавата се срина, но едно е ясно без ГЕРБ не може да има стабилно управление. В трудни времена трябва да се доверяваме на хората, които са се доказали и на екипите, които познаваме и вършат работа. Време е да подкрепим Данчо и екипа му, които за четири години доказаха,че от една община с милиони левове задължения може да направи община, в която има всичко необходимо за младите хора, възрастните и културата. Направиха се километри асфалтирани улици, десетки училища, ще се направи градския парк. В общината трудно се намират свободни парцели и къщи, защото това е едно прекрасно място за живот. На 29- ти октомври подкрепете Данчо за кмет. Той е в кампания от първия ден, в който е станал кмет. Показал го е с работата. За един месец можеш да обещаеш много, но Данчо има пълно право да излезе пред вас с високо вдигната глава. Подкрепете го, за да има сигурно развитие на Костенец. Да му пожелаем успех!“, обяви Маринов.

Подкрепа за Йордан Ангелов заяви и евродепутатът Андрей Новаков: „Днешната ни среща е специална за мен, след 30 дни казармен режим това е първият ми досег с хора, на които не трябва да козирувам. Съзнателен избор е. Това е събитие не на кандидат кмета - Йордан Ангелов, а на кмета на Костенец - Ангелов. Тук интрига няма! И така трябва да бъде! Не е сериозно в Костенец да се правят експерименти. Чухте и знаете по-добре от мен къде какво е направено. Нито едно училище не е пренебрегнато. Осигурени са спортни игрища на децата на Костенец, за да могат те да водят здравословен начин на живот и да не залитат към забранени субстанции - казвам го в качеството си на родител и знам колко е важно да има къде малките и подрастващите да спортуват!

Откакто Йордан Ангелов е кмет, 80 процента от децата спортуват. Това означава, че всички деца са далеч от пороци и той се е погрижил за тях. Той започна от децата, грижовен е и показа, че му пука. Не е тук да мине да свърши нещо и да си ходи, а да остави трайна следа след себе си. Да се погрижи за поколението после. Възпитава в него любов към Костенец. От политиците Маринов и Борисов съм научил, че работата на политика е да знае какво идва зад ъгъла. Ценно е, че попаднахте на такъв кмет. Той постави Костенец на картата на Южна България като незаобиколим фактор с икономическо, духовно и във всякакво друго отношение. Вие сте късметлии, че този човек се е върнал в Костенец и реши да стане кмет. Аз не вярвах, че той ще го направи, но вие повярвахте в него и той връщаше това доверие всеки ден. Сега е моментът да направите така, че да му помогнете да продължи и да има висока подкрепа в Общински съвет. За мен 17 е добро число. Знам пътя, който извървя Костенец. Имам преки наблюдения. Живея съвсем наблизо. Моля, не правете експерименти, той се доказа като добър кмет. А за мен и като добър приятел и човек, а това е на първо място. От лош човек добър кмет не може да стане. Данчо е добър човек“.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети