Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Йорданов се накара на Христо Иванов и Манолова: Политиката е мръсна игра, ако се играе от мръсни хора

Политика

Йорданов се накара на Христо Иванов и Манолова: Политиката е мръсна игра, ако се играе от мръсни хора

Йорданов се накара на Христо Иванов и Манолова: Политиката е мръсна игра, ако се играе от мръсни хора - Tribune.bg
Снимка:

Г-н Христо Иванов и г-жа Мая Манолова, вие май не осъзнавате, че с действията си карате Бойко Борисов да се радва и да потрива доволно ръце, защото водите страната към нови избори. Изумително е, че не разбирате това. Още по-изумително е ако го разбирате и въпреки всичко го правите. Ако се стигне до там, вие ще сте виновни“.

Това заяви в декларация от името на ИТН от парламентарната трибуна Тошко Йорданов.

Причината за гнева му е, че ДБ си позволили не просто да имат претенции към състава на кабинета, но и да посочват конкретни имена, сред които и Асен Василев. Финансовият служебен министър имаше покана от ИТН да бъде министър и при тях, но към настоящия момент вече няма нужната морална чистота за поста.

Тошко Йорданов обяви Василев за крадец на интелектуална собственост, лошо управлявал фирма, завлякъл инвеститор с милиони, фалирал нарочно фирмата, основал нова и дори откраднал компютър с информация.

Предпочитаме професионалисти, които нямат проблеми със закона“, обяви лидерът на ПГ на ИТН.

Какво за 4 дни накара Христо Иванов да започне да реди кабинет, при условие че не е спечелил изборите. За нас това е изненадващо и неприемливо. Какви игри се играят в НС. Политиката е мръсна игра само ако се играе от мръсни хора. Вие очевидно не сте разбрали че няма да играем по вашите правила“, заканиха се от ИТН.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети