Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Йотова: Това, че определени политици имат страх и комплекс от Румен Радев, си остава за тяхна сметка

Политика

Йотова: Това, че определени политици имат страх и комплекс от Румен Радев, си остава за тяхна сметка

Йотова: Това, че определени политици имат страх и комплекс от Румен Радев, си остава за тяхна сметка - Tribune.bg
Снимка:

Очаква ни трудно съставяне на кабинет, според вицепрезидентът

„Това, че определени политици имат страх и комплекс от личността на Румен Радев, си остава за тяхна сметка“. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в отговор на въпрос как би коментирала твърденията на премиера, че не иска да бъде разделител, а ще предложи друг за поста министър-председател. Йотова допълни, че думите на Борисов нямат значение към днешна дата. Тя и вчера слушала различни политици, че не искат да бъдат разделители, а обединители, но в крайна сметка хората казали какво мислят за тях - по-малко от 1/3 от броя на гласувалите българи.

„Оттук нататък най-добре се проверява в изборите - ще видим каква ще бъде нашата съдба за избори за президент. Тогава българите ще дадат най-добра оценка - кой е обединител и кой е разделител“, категорична бе тя.

Вицепрезидентът изрази надежда да има стабилно правителство и призна, че то ще се формира трудно. 

Готово ли е президентството с вариант да състави служебен кабинет, ако 45-тото Народно събрание не излъчи редовно правителство?

„Очевидно, като всяка една сериозна институция, ние сме готови за всеки един вариант. Не можем да си позволим да оставим страната, която се намира в толкова тежка криза, в един вакуум, било то политически, институционален и във всяко едно друго отношение“, каза Йотова. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

БГ Брей, тия току виж са се загрижили какво става в държавата! Засега единственото впечатление е ,че мислят само за собственото си оцеляване във властта! Иначе е права, на президентските ще се разбере кой е "разединител" и кой "обединител"! Чакам ги с нетърпение!
И между другото, Борисов се отказа да ма имунет, и призова Радев да направи същото! Тогава ще се види ,кой го е ..."страх"!
14.04.2021 13:43 / Отговор
Хе, хе Не, не ни е страх от путинки. Само ни е смешно как някои се хвърлят в краката на Гундяев...
14.04.2021 14:09
мръсна червена отрепка .......................
14.04.2021 13:54 / Отговор
Лино И ТАЯ КУКОВИЦА НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА. ТЯ НИНОВА ЩЕ ИМ РАЗГОНИ РАХАТЛЪКА.
ОЩЕ МАЛКО ВИ ОСТАВА И НА ТЕБ И НА ОНЯ СЕЛЯНДУР РЕЗИЛДЕНТА.
НО НЕ ЗАБРЯВАЙТЕ ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ.
СТИГА СТЕ МИСЛИЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ .
ПОМИСЛЕТЕ ЗА ТАЯ ДЪРЖАВА.
14.04.2021 14:04 / Отговор
анонимен Простак!
14.04.2021 18:52
Факт! Йотова нагла, не сравнявай резултатите от двата вида избора: в парламента влизат МНОГО партии и вотът се разпределя между тях; в президентството влиза ЕДИН и след балотаж придобива всички останали гласове!
И е смешно и нахално да браниш пРезидента от статуквото му на разединител с вдигнат юмрук. Е как не, ти бдиш и стоиш до рамото му!
14.04.2021 14:05 / Отговор
Много ми е неприятно да попитам т.н. президент и сега ли не вярва в корона вируса и усложненията от него! Не пожелавам лошо никому, но той(резилдента) пожела лошото на цял народ с неговите изявления! Не носеше маска, не спазваше карантина (Естония), присмиваше се на щаба, подбуждаше протестиращите към анархия и саморазправа! И той се "грижил" за народа?
14.04.2021 14:33 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети