Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Ние уважаваме традиционното семейство, съставено от мъж, жена и деца

Политика

Каракачанов: Ние уважаваме традиционното семейство, съставено от мъж, жена и деца

Каракачанов: Ние уважаваме традиционното семейство, съставено от мъж, жена и деца - Tribune.bg
Снимка:

„Ние уважаваме традиционното семейство, съставено от мъж, жена и деца. В България уважаваме християнските ценности, традиции, история и култура“, подчерта Красимир Каракачанов в Девня при откриването на нов клуб на организацията. По време на среща в Провадия пък актрисата Ернестина Шинова – кандидат за народен представител от ВМРО във Варна, заяви, че никой никога никъде не може да гори български знамена. „Нашите братя македонци трябва да признаят някои истини“, категорична бе тя.

Ангелов подари на военния клуб в Дупница карта от 1941 годинаАнгелов подари на военния клуб в Дупница карта от 1941 година

В град Дупница народният представител от ВМРО, организационен секретар и водач на листата на организацията за София – 23 МИР и София област – 26 МИР Юлиан Ангелов представи листата с кандидати за народни представители от 10 МИР – Кюстендил.  Ангелов подари на военния клуб Дупница с началник оз. капитан Антонио Андонов карта от 1941 година, отразяваща сраженията на Българската армия през Първата световна война.

Във Велико Търново, където беше представена листата от 16 имена на организацията за кандидат-депутати, водачът доц. д-р Милен Михов подчерта, че Търново е столица на българите. „София е столица на държавата, но Велико Търново е столица на нацията“, подчерта той на сцената на МДТ„Константин Кисимов”.

МДТ „Константин Кисимов” във Велико ТърновоМДТ „Константин Кисимов” във Велико Търново

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети