Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Заев поздрави Борисов за победата

Политика

Заев поздрави Борисов за победата

Снимка:

Премиерът на РС Македония ще изчака сформирането на ново правителство за продължаване на разговорите по преодоляване на различията

Премиерът на РС Македония Зоран Заев очаква възобновяване на преговорите за преодоляване на различията с България след сформирането на ново правителство в София, съобщи МИА.

Заев поздрави българския народ за успешното провеждане на вота по време на ширещата се пандемия. Поздрав беше отправен и към премиерът Бойко Борисов за победата на неговата партия на изборите. Заев пожела мъдрост в преговорите за формиране на правителство, в най-добрия интерес на народа.

„Ще изчакаме сформирането на правителствените институции, т.е. на правителството, за да можем да продължим разговорите нормално след това. Очаквам новото правителство, което ще бъде сформирано в България, да продължи в духа на приятелство, добросъседство и сътрудничество в съответствие със споразумението, което подписахме и в съответствие с духа на истински приятели, които имат общо задължение да осигуряват по-добри перспективи за своите граждани", каза Заев.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още