Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Зафиров: БСП е мобилизирана и приема всяка законосъобразна дата

Политика

Зафиров: БСП е мобилизирана и приема всяка законосъобразна дата

Зафиров: БСП е мобилизирана и приема всяка законосъобразна дата - Tribune.bg
Снимка:

„БСП е мобилизирана и тръгва към парламентарните избори с цел победа“, това заяви зам.-председателят на партията Атанас Зафиров. Той каза, че БСП е готова за датата 4 април. А що се отнася до евентуални промени на Изборния кодекс, то партията ще участва активно в дебата.

„БСП винаги е имала ясна и последователна политика относно датата за провеждане на парламентарните избори. Ние сме готови да приемем всяка законосъобразна дата, предложена от президента, заяви Зафиров.

Нагласите и очакванията в българското общество за промяна са толкова силни, че едва ли каквато и да е дата би променила резултатите от тези избори, коментира още Зафиров. Той обясни, че социалистите подкрепят идеята за видеонаблюдение и за многомандатен избирателен район на българите в чужбина, което според тях би дала възможност на повече хора да упражнят правото си на вот. БСП ще участва активно в диалог за промени, категорчен беше Зафиров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Киро Бизона Такава честност, искреност и интелигентност струят на талази от това лице, че чак се покъртих и даже пуснах неволно няколко сълзи от умиление! Бравос, машалла и ашколсун, ма давайте ги по-често тези прекрасни младежи от позитанския диспансер - с вид, харизма и интелект на проскубани гуреливи цървули! Каква картина може да нарисува някой художник с този модел, например „Малоумен чобанин на петата ракия“! Ах, не издържам на толкоз интелект!
14.01.2021 19:08 / Отговор
БСП и Васил Божков приемат

4 важни решения за честни избори на 4.4 :
1. Гласуване по пощата.
2. Видеонаблюдение в секциите.
3. Видеонаблюдение при преброяването.
4. Достатъчно избирателни секции в чужбина.
14.01.2021 21:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати