Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Захариева: Необходими са бързи мерки за овладяване на ковид кризата и последвалата я икономическа криза

Политика

Захариева: Необходими са бързи мерки за овладяване на ковид кризата и последвалата я икономическа криза

Захариева: Необходими са бързи мерки за овладяване на ковид кризата и последвалата я икономическа криза - Tribune.bg
Снимка:

Необходими са бързи мерки за овладяване на ковид кризата и последвалата я икономическа криза, призова в ефира на Нова нюз Екатерина Захариева от ГЕРБ.

„Вече два пъти гражданите преживяват липсата на диалог между политическите формации и липсата на желание за намиране на допирни точки“, коментира Захариева. По думите й това разделение в обществото довело до там, че преди изборите никоя партия не смее да говори с другите. „Политическите партии отричат да са водили разговори с когото и да е, това не е нормално. Надявам се след вота в неделя да сме малко по-смирени, защото хората искат стабилно правителство. Ние ще търсим решение и допирни точки, за да осигурим такова“, обясни Захариева.

Тя подчерта, че вече са загубени 3-4 месеца за овладяване на кризата по време на пандемия.

„От България постоянно се появяват информации за фалшификации. Първо бяха тестовете, сега сертификатите - проблеми, с които другите европейски страни отдавна се справиха. Въвеждането на зелените сертификати също не трябваше да става от днес за утре. Здравните власти не спазиха това, което цяло лято обещаваха на хората. Липсваше и каквато и да е информационна кампания около ваксините“, изтъкна бившият вицепремиер от ГЕРБ.

На въпрос за инхаус поръчките Захариева отговори като юрист, че те не са незаконни, като съществуват в цяла Европа.

„Корупция не се бори с пресконференции, а с ясни действия и разследване. Най-сигурната антикорупционна мярка по отношение на обществените поръчки е това те да са електронни“, категорична е Захариева. Тя подчерта, че по отношение на казуса с машините от ГЕРБ настояват за отговори.   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

кесо Отвратителният стерилен език на персони като Екатерина Михайлова, Томислав Дончев, Даниел Митов, както и страхливите изяви на техния лидер Борисов през последните седмици, със сигурност вбесяват и отчайват техния електорат не по-малко от действията на терористичаната червена шайка узурпирала властта.
Вместо ръководството на ГЕРБ да даде пример за смело политическо поведение, то жалостиво хленчи и чупи ръце от безсилие, с което още повече поощрява терористите на Румбата Радев да издевателстват над българския избирател.
Една нормална политическа сила в ситуацията на ГЕРБ досега трябваше да е поканила посланиците на ЕС и НАТО у нас и да е направила публицно на пух и прах цялата мръсна кампания и последната нагла акция с машините за манипулиране на вота. Но нищо такова не се случва, а Борисов бодро обяснява как били естествени съюзници с комунистическите проксита ДБ и ПП. Позор!
12.11.2021 14:52 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети