Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Закани от Бузлуджа: След 2 години премиерът ще се казва Корнелия Нинова

Политика

Закани от Бузлуджа: След 2 години премиерът ще се казва Корнелия Нинова

Закани от Бузлуджа: След 2 години премиерът ще се казва Корнелия Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът Георги Гьоков откри изказания с уверено слово за скорошно управление на БСП

Започнаха политическите речи на събора на БСП на Бузлуджа. Депутатът Георги Гьоков откри изказания с уверено слово за скорошно управление на БСП.

„Сигурен съм, че на 130-ата годишнина от създаването на партията премиерът на България ще се казва Корнелия Нинова. Тази шайка, която води държавата трябва да бъде свалена. Трябва да я свалим. Предстои ни битката за местните избори. Победа, другари, победа на тези избори. Честит празник социалисти, честит празник комунисти, честит празник леви хора. Да живее България и победа“, изкрещя Гьоков.

Според самооценката на БСП на върха са се качили около 40 хил. социалисти. Оптимистичната бройка няма официално потвърждение.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Корнелий Благодарение на тези дебили, вече 30 г. тъпчем на място и не можем да излезем от руската орбита. Другите бивши соц.държави вече са години пред нас, докато "приватизатори" като Нинова, Добрев, Гергов, Гечев омайват малограмотната част от населението и ни държат в спомените от миналото.
27.07.2019 15:33 / Отговор
ИСТИНАТА И Орешарски дойде с гръм и трясък, но бързо се изпокриха от народната маса. Бузлуджа оставиха с боклуците, тук ще е същото. Където минат, други почистват. Докато има дебили, вярващи на ИМПЕКСОВА, ДОБРЕВ, ГЕЧЕВ и т.н., които ограбиха Б -Я чрез масовата приватизацияще сте си все бедни. Жалко, че и душите, и главите са ви бедни. 60% никога няма да позволят комунистическата шайка да се върне на власт. Ограбиха 200 млрд.и не им стига. Тяхната алтернатива е ограбване на хазната и лично забогатяване. Техните деца са в САЩ, но вие им вярвайте. Колкото повече прости и неграмотни дебили, толкова по-ЛЕСНО ви манипулират. Никога ИМПЕКСОВА няма да бъде премиер. Тази партия ще съсипе Б-Я.
28.07.2019 07:24 / Отговор
ИСТИНАТА Ако имаха нещо в главите, нямаше да изложат възрастните хора на това силно слънце. Още едно доказателство, че повече от хората са за кебапчета и веселба. Дано не дойде време, когато ИМПЕКСОВА ще се скрие от народа, а вие ще питате "Какво се случи? Къде са ни парите?" Тя не опази парите на собствената си партия, вие очаквате да опази държавните пари. КОЛКО трябва да си прост, за да вярваш на комунисти? Другите държави отхвърлиха комунизма и тръгнаха напред, но ние имаме много дебилно племе. Разочарована съм, че не си взехте поука от миналото. Младост не се връща и безплатен обяд няма. Някои трудно биха проумели тази истина...
28.07.2019 07:34 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети