Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Закриха“ партията на Местан

Политика

„Закриха“ партията на Местан

Закриха партията на Местан - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ДОСТ: Наложи се да вземем крути мерки, пишем до вътрешния министър и главния прокурор

Дойде ли краят на партията на Лютви Местан ДОСТ? Този въпрос беше повдигнат в публичното пространство, след като съобщение за закриването на политическата формация се появи на сайта ѝ. Новината обаче се оказа фалшива, а „авторите“ ѝ са неизвестни хакери.

„ПРОВОКАЦИЯ! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ!“, написаха по-късно от ДОСТ с големи букви на сайта. Снощи Местан публикува и обръщение до съпартийците си.

„Уважаеми съпартийци,

Днес, 18-ти март, към 18 часа единствената ни медия – партийният сайт на ДОСТ беше пробит от неизвестни лица, които публикуваха на страницата ни фалшиво обръщение уж от мое име, че партия ДОСТ се закрива.

Многократно администраторите на сайта премахваха фалшивото обръщение, но само след секунда то се появяваше отново. Наложи се да вземем крути мерки и да ограничим изцяло достъпа до сайта, за което се извиняваме на нашите постоянни анализатори. Принудени сме от обстоятелствата да продължим този строг режим.

Разбира се направихме екранни снимки на фалшивото обръщение, които ще бъдат приложени към наше писмо до Главния прокурор и Министъра на вътрешните работи, с което ще настояваме за пълно разследване на провокацията.

Явно определени среди в България са се притеснили от вчерашните решения, взети на заседание на Националния съвет на партията в град Пловдив. Уверяваме Ви, че ние няма да се откажем от тези решения и ще продължим смело напред, а провокациите само доказват, че сме на прав път.

Горе главите! Продължаваме!“, написаха от ДОСТ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети