Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Запасното войнство подкрепя Богданов за кмет

Политика

Запасното войнство подкрепя Богданов за кмет

Запасното войнство подкрепя Богданов за кмет - Tribune.bg
Снимка:

В нарочни декларации, централните ръководства на Национално сдружение на клубовете на запасното войнство „За честта на пагона“ и ПП Съюз на патриотичните сили „Защита“ изразиха подкрепата си за кандидатурата на народния представител Красимир Богданов за кмет на Община Враца. Това съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

В декларация подписана от ген. Петър Илиев – председател на НСКЗВ „За честта на пагона“ се заявява:

Живеем в сложно и тежко време, изпълнено с предизвикателства и заплахи. Познавайки проблемите на хората, изживявайки ги заедно с тях и търсейки начин за тяхното разрешаване, заявяваме подкрепата си за кандидатите на ВМРО - БНД – символ на патриотичната сила, която очакваме да постигне висок резултат в предстоящите на 27 октомври 2019 г. местни избори.

От „Защита“ са убедени, че представителите на ВМРО ще работят за решаването на проблемите по чистотата, транспорта, демографската криза, икономическото развитие, сигурността и спокойствието на хората по места, за да се промени техният облик и младите да не търсят препитание в големите градове или чужбина.

Двете формации ще подкрепят ВМРО – БНД и защото: като тях споделяме и оставаме верни на патриотичната идея. Ние, които сме положили клетва пред народа и родината, не ще пожалим сили за единението и просперитета на нацията. Даваме подкрепата си за кмет на Община Враца на кандидата на ВМРО - БНД Красимир Богданов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети