Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Заплахи във „Величие“: Николай Марков предупредил с „физическо унищожение“ Ивелин Михайлов

Политика

Заплахи във „Величие“: Николай Марков предупредил с „физическо унищожение“ Ивелин Михайлов

Заплахи във Величие: Николай Марков предупредил с физическо унищожение Ивелин Михайлов - Tribune.bg
Снимка:

„Полковник Николай Марков ме заплаши с физическо унищожение. Каза, че няма да мога да си намеря място в нито една точка на света". Това заяви в ефира на „Здравей, България” Ивелин Михайлов от "Величие".

Той каза още, че разполага със запис, в който се чува как членове на "Величие" казват, че "ще подкрепят програмно правителство".

„Че ще бъда унищожен, ако партията не се прехвърли и той да бъде председател. Също така казва, че можел да ми реши финансовите и политическите проблеми, което за човек с липса на финансови възможности, като него, изведнъж да се появят такива финансови възможности, също ми навява някакви мисли, които са неправилни. Постоянно се мъчи да прави някакъв опит за разцепление в парламентарната група, да надъхва хората едни срещу други. След първия парламентарен ден този човек тотално се промени. Явно някой много го притиска и си играе с него и е зависим. /…/ За мен се изсипва страшна помия навсякъде, а той е в нищото – никой не го чува, което показва, че е сключил някаква сделка с дявола", допълва Михайлов пред БНР.

"Готов съм да го изпратя до медиите. Направих записа, защото срещу мен имаше заплахи, че ако не се прехвърли ръководството на партията към полковника, аз ще бъда унищожен. Физически. Заплахите бяха отправени от самия полковник Николай Марков. Такива имаше и към други членове на партията, включително към депутат", подчерта той.  

„Никога не съм имал индивидуален контрол над депутатите. Ние сме идеологическа партия. Обединени сме около идеята да пооправим нещата в България, така че да е едно хубаво и спокойно място за работа, за развитие. Това, което се случи от първия ден обаче. е, че г-н Марков закъсня за клетвата. Той каза и причините за това, след което забелязахме промяна в неговото поведение. А когато той е ръководител на тази група, нормално е хората вътре да слушат него. Нормално е и той да носи отговорност за решенията, които се вземат", подчерта Михайлов.

"Бяхме озадачени от решение за избор на някаква комисия, където ние гласувахме с ГЕРБ и ДПС. След като поискахме разяснение защо се е гласувало така, получихме уверение, че нещата не са по този начин. И от мен поискаха извинение, че съм обидил групата. Извиних се. Но след това се срещнах с полковник Николай Марков и Дарин Георгиев, който е депутат от нашата група. Те ми казаха, че са склонни да подкрепят програмно правителство. Казах им, че това ще е отстъпление от нашите идеи", посочи той.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство с третия мандат?
Покажи резултати Скрий резултати