Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Заплашили Каримански с „мутренски есемес“ да се откаже от надпреварата за БНБ (ВИДЕО)

Политика

Заплашили Каримански с „мутренски есемес“ да се откаже от надпреварата за БНБ (ВИДЕО)

Заплашили Каримански с мутренски есемес да се откаже от надпреварата за БНБ (ВИДЕО) - Tribune.bg

Любомир Каримански от ИТН е получил заплашителен есемес. В текста кандидатът за гуверньор на БНБ е предупреден да се откаже от надпреварата.

„Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш представа колко ще бъдат сериозни!!!“, гласи съобщението, изпратено от непознат номер.

Каримански обяви, че такъв тип заплахи са абсолютно неприемливи. „Не изглеждам като човек, който лесно може да бъде изплашен. Продължавам да отстоявам принципите си“, обяви на брифинг в НС Каримански и уточни, че вече е подал сигнал в МВР, за да се провери подателят на съобщението.

„Г-н Каримански не е подземен бизнесмен, а това което се случи вчера са мутренски приоми“, обяви Тошко Йорданов и зададе няколко риторични въпроса:

„Знаете кои стоят от едната страна на БНБ, от другата страна е Каримански. Вчера и пред МС обясни за разни партенки, които вървят в медиите и се получава този есемес. Или някой ползва мутренски номера или тези които имат интерес ползват мутри? За един нормален пост в държавата, който не е свързан с обществени поръчки се използват мутренски приоми“, заяви Йорданов.

Запитан кой може да стои зад това и визира ли правителството в лицето на ПП, Йорданов заяви:  „Всички сме достатъчно умни, за да се сетим“. От ИТН уточниха, че този есемес няма да откаже Каримански в надпреварата за БНБ.  

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати