Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Започна извънредното заседание на КСНС

Политика

Започна извънредното заседание на КСНС

Започна извънредното заседание на КСНС - Tribune.bg

Започна Консултативният съвет за национална сигурност (КСНС) за рисковете и заплахите пред националната сигурност в контекста на конфликтите в Близкия Изток и необходимостта от предприемане на мерки. 

Държавният глава Румен Радев, службите за сигурност, министри и представители на партиите се събраха в президентска институция, за да направят оценка на ситуацията след началото на сухопътната операция на Израел на територията на Ливан и ракетното нападение от страна на Иран над израелската държава.

На извънредното заседание на КСНС присъстват служебният премиер Димитър Главчев, служебният министър на отбраната Атанас Запрянов, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на 50-ото Народно събрание Рая Назарян, Йордан Цонев от ДПС, лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, председателят на БСП Атанас Зафиров, служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков, служебният министър на финансите Людмила Петкова.

Присъстват още председателят и заместник-председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов и Станислав Балабанов, съпредседателят на коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България" ген. Атанас Атанасов, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, председателят на ДАНС Пламен Тончев. Заместник-министърът на външните работи Елена Шекерлетова също присъства.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети