Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Започват редовните парламентарни заседания

Политика

Започват редовните парламентарни заседания

Започват редовните парламентарни заседания - Tribune.bg
Снимка:

От днес започват редовните парламентарни заседания. Депутатите се събират от 10:00 часа, отново в сградата на площад „Народно събрание“.

В програмата на депутатите като първа точка е записано създаването на временна комисия, която да направи ревизия на изразходваните средства от Министерския съвет, министерствата, държавните органи, предприятията и дружествата с повече от 50 на сто държавно участие през последните 4 години.

Вчера след председателски съвет стана ясно, че в дневния ред на днешното пленарно заседание са включени предложения на парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“, едното от които за изслушване на премиера в оставка Бойко Борисов по Плана за възстановяване и устойчивост, който трябва да бъде представен пред Европейската комисия.

„В 9 часа искам да депозирате в деловодството на парламента Плана за възстановяване, ако искат да го приемат, ако искат да го отхвърлят, ако искат да го надградят. Тъй като Томислав Дончев е събирателният образ на този план, може да го разясни на всеки, който пожелае, ако искат да си направят нов план“, заяви вчера Бойко Борисов. Той обяви, че излиза в отпуск, за да подготви проектокабинета на ГЕРБ, който трябва да предложи след връчване на мандат от президента.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети НС, парламент

Коментари (5)

Фончо Лайтмотивът тази сутрин: "след мен потоп".
Мутрата Борисов разпуска щаба по пандемията, крие плана за възстановяване, преживява се като Нерон, който свири на арфа, докато Рим гори. Страхлива и цинична мутра
16.04.2021 08:19 / Отговор
ЧУДЕСНО РЕШЕНИЕ.... .
ДА ОСТАВИМ ДЕБИЛИТЕ-РУСОФИЛИ ДА РАЗВИЯТ КОЛЕКТИВНИЯ ИМУНИТЕТ ПО СХЕМАТА НА МАНГЪРОВ.....
КОВИД УДРЯ В МОЗЪКА - ТАКА ЩЕ ИМ СЕ НАМЕСТЯТ ТЪПИТЕ НЕВРОНИ.....
16.04.2021 08:28
Devil 666 Фончо глупчо , много си елементарен да не кажа прост !
16.04.2021 08:36
ФОНЧО БАБИКЯНОВ..... .
"НЕРОН" -КАЗАЛ БАБИКЯН...... ГОЛЯМ PR-ГОЛЯМ ЛАЙНАР........
ГРОЗНА И ПОДЛА РУСКА МУТРА.....
16.04.2021 08:50
Буфончо Що си недоволен? Нали ревахте против Щаба и се подигравахте! Нали протестирахте против мерките, нали продължавате да говорите против бившето правителство. Е, получихте оставката, сега работете! Не чакайте на готово! Само с коментари по медиите и псувни работа не се върши!
16.04.2021 09:08

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати