Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Заради купчината тор на входа: ГЕРБ-Стара Загора внесе сигнал в МВР и прокуратурата

Политика

Заради купчината тор на входа: ГЕРБ-Стара Загора внесе сигнал в МВР и прокуратурата

Заради купчината тор на входа: ГЕРБ-Стара Загора внесе сигнал в МВР и прокуратурата - Tribune.bg
Снимка:

От партията посочват поименно местни лидери на „БОЕЦ“ и „Възраждане“

Областното и общинското ръководство на политическа партия ГЕРБ – Стара Загора изразява острата си позиция срещу вандалските прояви и внесе сигнали до Районна прокуратура - Стара Загора и в Областна дирекция на МВР - Стара Загора. За това информират от местната структура в профила си във Фейсбук.

Ето какво още пишат те:

„Офисът на Партия ГЕРБ – Стара Загора за пореден път беше обект на вандалски акт от страна на двадесетина души. През последните седмици те са провокирани от политическа партия „Възраждане“ и гражданско движение БОЕЦ и от техните представители в Стара Загора Искра Михайлова и Митко Трайков. На 13 септември вечерта вандали засипаха стълбите пред офиса на ГЕРБ с животински тор, боклуци и хвърляха яйца по прозорците и вратата.

Това е грубо нарушаване на обществения ред и посегателство върху общинска собственост. Считаме, че подобни действия са отвратителни, ненормални и неприемливи. Хора с деструктивно поведение не могат да бъдат алтернатива за управление на държавата и общината.

Участниците в снощния вандалски акт в Стара Загора преминаха границите с вулгарното си поведение и с това, че използваха за целите си малолетни деца, които по тяхна команда скандираха политически лозунги.

Това ли са ценностите, които искаме да виждаме в утрешния ден?

Що се отнася до резултатите в Стара Загора през последните 9 години, те наистина са видими. Градът се развива, привличат се европейски средства за подобряване на градската среда, образователна, културна, спортна и пътна инфраструктура, качеството на въздуха и чистотата. Това е политиката на Живко Тодоров, получил много високо доверие от съгражданите си за трети пореден мандат като кмет на общината.

Никой от партия ГЕРБ в Стара Загора не си е позволявал да противодейства на гражданските протести, защото те са част от демократичните права на хората. Демокрацията обаче означава всеки да има също и своите задължения и отговорности“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети МВР, ГЕРБ

Коментари (3)

коментар На това са научени тия от фракциите на бкп - бсп, боец, възраждане, дсб, да България, българската пролет на дубайския бекапеджия, и така нататък!На тая варварщина научиха децата, и внуците си, и това е българската промяна и на др.корнелия нинова с президента и на бсп - румен радев!Промяната вече се вижда!
14.09.2020 18:31 / Отговор
Те протестиращите освен тор друго до сега не са произвели.
14.09.2020 21:57 / Отговор
Тараторгаргар Отходното трио - Говнавоз, Говнамет и Говнаяд - по-бърже във затвора!
+
Импийчмънт на клепоухото червено говедо - Мунчо!
15.09.2020 23:13

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети