Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Заради резултатите на вота: Общинският председател на БСП в Бургас подаде оставка

Политика

Заради резултатите на вота: Общинският председател на БСП в Бургас подаде оставка

Заради резултатите на вота: Общинският председател на БСП в Бургас подаде оставка - Tribune.bg
Снимка:

Общинският председател на БСП – Бургас Живко Господинов обяви, че подава оставка. В документ, изпратен до членовете на общинската организация на БСП – Бургас се казва:

Уважаеми членове на общинската организация на БСП – Бургас,

усещайки вашата подкрепа на последната общинска конференция, както и на преминалите местни избори, считам че сега е моментът да си подам оставката като председател на общинската организация на БСП – Бургас. Поемам вината, че сме трета политическа сила в Община Бургас, въпреки че имаме равен брой общински съветници с втората политическа сила на преминалите избори. Пожелавам успешен мандат в работата на Общински съвет – Бургас през настоящия мандат. През изминалите почти седем години, докато заемах този пост, съм работил за увеличаване на влиянието и авторитета на организацията, която представлявам.  За мен бе чест и привилегия да бъда председател на БСП – Бургас.

Пожелавам много сили и търпение на бъдещия председател!

БСП събра подкрепа  от 7,12%, втори са ПП-ДБ с 7,71%, а най-много са ГЕРБ - 35.81%

Господинов беше кандидат за втори мандат като общински съветник в Бургас, но не успя да получи достатъчно подкрепа от избирателите. Той е областен координатор на БСП от 2013 година


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, Бургас
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети