Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Заразеният с COVID-19 Янаки Стоилов е в болница

Политика

Заразеният с COVID-19 Янаки Стоилов е в болница

Заразеният с COVID-19 Янаки Стоилов е в болница - Tribune.bg
Снимка:

Той съобщи, че е добре

Заразеният с COVID-19 социалист Янаки Стоилов е в болница. „Добре съм, състоянието ми се нормализира“, заяви той пред „24 часа“.

След провелия се пленум миналата събота на БСП, е станало ясно, че присъстващ член на Националния съвет е заразен с коронавирус.

Във вторник Стоилов е вдигнал висока температура, която се задържала два дни. Социалистът потърсил лекарска помощ и бил приет във ВМА, където изследването му дало положителен резултат за COVID-19 и бил оставен за лечение в болницата.

„Вече съм добре, не се чувствам по-различно от нормалното си състояние, но лекарите ми обясниха, че трябва да остана още известно време в болницата, за да се образуват антитела в организма ми, което ще е признак, че съм преборил болестта“, разказа Стоилов.

Всички членове на Националния съвет ще бъдат тествани.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

любородна Янаки Стоилов в понеделник 16 юни беше гост в директното излъчване на История бг по БНТ 1 . Тогава е бил болен. Предвижда ли се изследване на участниците в предаването и на екипа , който го е излъчил ???
21.06.2020 15:04 / Отговор
Да... Съобщиха го вече, че БНТ ще изследва всички участници и други контактни
21.06.2020 19:00
Многознайко Янаки Стоилов във вторник беше на изпит за прием на докторанти в СУ. В комисията беше и Даниел Вълчев. Дали Вълчев е здрав? А асистентите? А явилите се кандидати? Тях кой ще изследва?
21.06.2020 20:03 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп