Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Зарков със заявка да вземе БСП от Нинова: Обяви пълна мобилизация за Радев (ВИДЕО)

Политика

Зарков със заявка да вземе БСП от Нинова: Обяви пълна мобилизация за Радев (ВИДЕО)

„Парламентарните избори на 14 ноември дадоха отговор на въпроса за развитието на България - българите поискаха ясно скъсване с досегашния модел на злоупотреба с  властта“. Това заяви в Русе Крум Зарков, който е считан за претендент за поста на Корнелия Нинова начело на БСП.

Той обяви пълна мобилизация за гласуване за Радев и Йотова в събота.

„Тези избори обаче отвориха много – и твърде тежки – въпроси за Българската социалистическа партия - за ролята ѝ, за отговорността на ръководството ѝ, даже уви за бъдещето ѝ. Този път не можем да си позволим да оставим тези въпроси без отговори. Ангажирам се да не позволя те да останат без отговори. Не някога, а много скоро“, каза той.

„Но, преди това -  мобилизация!  Пълна мобилизация за кандидат-президентската двойка Радев/Йотова на балотажа! Тяхната победа на 21 ноември ще пресече в зародиш конспиративните и апокалиптични сценарии, които статуквото е подготвило за наша сметка да разиграва, за да оправдава загубата си на вота и за да отложи неизбежния си крах“, обяви Зарков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Боклука изплува отготе Зарков е много неприятно момчеа майка му ме смая във изборната нощ. Взе да защитава и хвали Радев като проста клюкарка че чак замириса на вкисната манджа. Тези са полегнали цялото семейство, сега се стремят да полегнат и БСП пред тяхният унищожител,,,, Тумен Десин Решетников,,,,, социалисти, вие безгръбначнили сте ОПЪЛЧЕТЕ СЕ
17.11.2021 06:36 / Отговор
Българка Защо и срещу какво сложиха Нона Й. на второ място в русенската листа на БСП?
Съпругът й, ББ, плюе по БСП където седне и където стане.
17.11.2021 07:17 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети