Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Зарков за изключването на Добрев: Не е редно да се случва на подпис, между празниците, без да се защити

Политика

Зарков за изключването на Добрев: Не е редно да се случва на подпис, между празниците, без да се защити

Зарков за изключването на Добрев: Не е редно да се случва на подпис, между празниците, без да се защити - Tribune.bg
Снимка:

„Няма човек, няма проблем“ е възможно най-лошият начин на мислене. Винаги е бил такъв и никога не е довел до нищо добро. В последните години БСП натрупа опит с изключванията. С някои от изключените после се коалира, с други войната продължава, но нито в един случай това не доведе до по-добър резултат. Това написа в социалната мрежа Фейсбук социалиста Крум Зарков по повод изключването на Кирил Добрев от редиците на БСП.

По думите на депутата той е „против“ премахването на Добрев, въпреки различията помежду им. Според Зарков не е редно това да се случва на подпис, между празниците, без практическа възможност Добрев да се защити срещу обвиненията.

Зарков припомня, че в следващите седмици предстоят заседание на Конгреса и събирания на Националния съвет с оглед провеждането на пряк избор на председател.

„Кой има интерес от поредния ялов вътрешнопартиен сблъсък вместо спокойна и градивна кампания за пътя, по който БСП трябва да поеме за да се възстанови? Със сигурност не са социалистите.“, завършва Зарков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети