Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Здравко Димитров: ГЕРБ е първа политическа сила след първия тур на местните избори в Пловдив

Политика

Здравко Димитров: ГЕРБ е първа политическа сила след първия тур на местните избори в Пловдив

Здравко Димитров: ГЕРБ е първа политическа сила след първия тур на местните избори в Пловдив - Tribune.bg
Снимка:

„Пловдив не може да се управлява без ГЕРБ”, заяви кметът и областен координатор инж. Иван Тотев

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров благодари на всички граждани, които на първия тур на местните избори гласуваха за ГЕРБ. На пресконференция, на която присъстваха настоящият кмет и областен координатор на партията в града под тепетата Иван Тотев и кандидатите за районни кметове, Здравко Димитров гарантира, че екипът на ГЕРБ ще оправдае доверието на пловдивчани, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Доказахме, че ГЕРБ е първа политическа сила, няма как да не се съобразяват другите с нас. Имаме ясна визия за управлението на Пловдив – срещнахме се с много хора, запознахме се с много проблеми. Екипът ми знае как да ги реши. Започваме да надграждаме след изборите. Има нови проекти, както и много, които наследихме -  те трябва да се довършат. Няма да позволим Пловдив да се лута в политически експерименти”, заяви Здравко Димитров. На изборите той получи първи резултат в Пловдив и подкрепата на 36.14 % процента от гласоподавателите и с 20 % преднина пред втория.

„Резултатите от първи тур показват желанието на пловдивчани успешното управление на ГЕРБ през последните 8 години да продължи“, заяви Иван Тотев. „При ясен Общински съвет виждаме, че имаме 17 съветници, което преповтаря до голяма степен сегашния брой.  От разпределението в Пловдив се вижда, че няма друга политическа партия, която дори да има 50% от резултата на ГЕРБ. Освен, че имаме пъстър Общински съвет, се вижда, че Пловдив не може да се управлява без ГЕРБ”, каза още кметът и областен координатор инж. Иван Тотев. Той поздрави Здравко Димитров и районните кметове за добрия резултат.

Костадин Димитров, който спечели на първи тур вота за кмет на район „Тракия“ с внушителните близо 60 %, обяви, че структурата на ГЕРБ в Тракия и всички симпатизанти ще продължат да работят за пълната победа на ГЕРБ.

„Готови сме за още една победа в неделя, благодаря на гласувалите за мен, но ще работя и за тези, които не ме подкрепиха“, каза кметът на „Тракия „трети мандат Костадин Димитров.

Останалите петима кандидати на ГЕРБ за кметове на райони са с първи резултат на първия тур на местните избори.

„На балотажа очаквам победа във всичките пет района и разбира се категорична победа на Здравко Димитров за кмет на Пловдив“, заяви Иван Тотев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати