Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Здравко Димитров: Гласувах за Пловдив на младите, на достойния живот за възрастните

Политика

Здравко Димитров: Гласувах за Пловдив на младите, на достойния живот за възрастните

Здравко Димитров: Гласувах за Пловдив на младите, на достойния живот за възрастните - Tribune.bg
Снимка:

Очаквам днес пловдивчани да са разумни и да гласуват по съвест, каза кандидатът за кмет

"Гласувах за чист Пловдив. За Пловдив на младите, на достойния живот на възрастните. За Пловдив без този кошмарен трафик. Очаквам днес пловдивчани да са разумни и да гласуват по съвест", каза кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров. Той е убеден, че неговата политическа сила ще има шестима районни кметове в Пловдив, пише „24 часа“.

Димитров дойде с пет жени, за да гласува, допълват от изданието. Освен със съпругата си Меги и дъщерите им Рая и Мария, този път с него бе и тъща му Гинче Караминева. Тя пристигна от Пазарджик, за да пожелае на зет си успех. "Той има един девиз, че не обеднява ръката на даващия. Здравко ще даде всичко на Пловдив", каза бившата депутатка.

На обвиненията на опонента си, че е избегнал дебат с него, Димитров отговори, че там, където е бил той, противникът му го е нямало. "Бях на среща с културните дейци на Пловдив и със синдикатите. Той не дойде, а те щяха да го питат за неизпълнените му обещания. Дебатът е на улицата. На терена всичко се вижда", обобщи Димитров.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати