Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Здравко Димитров: Искам да направя Пловдив най-добрия град за живеене в страната

Политика

Здравко Димитров: Искам да направя Пловдив най-добрия град за живеене в страната

Здравко Димитров: Искам да направя Пловдив най-добрия град за живеене в страната - Tribune.bg
Снимка:

Трябва да върнем и блясъка на Стария град, каза кандидатът за кмет на Пловдив

Искам да направя Пловдив най-добрия град за живеене в страната. Това заяви Здравко Димитров, кандидат за кмет на Пловдив от ГЕРБ/СДС, в разговор с Илиана Беновска по „Канал 3“ и „Радио К2“.

Хората се интересуват от нормални неща, като детски площадки, тротоари, детски ясли и градини, здравеопазване, транспорт. „С тези неща обикновеният гражданин се среща всеки ден, но за съжаление в повечето райони ми направи впечатление, че проблемите са едни и същи, каза Димитров. И допълни: „Аз съм достъпен човек, и като районен кмет бях такъв, и като областен управител, така че няма да са ми чужди проблемите на Пловдив, самият аз живея в Пловдив, срещам се всеки ден с пловдивчани!“

По думите му центърът на града е уникален, но трябва да се е обърне внимание на Стария град. „Да се върне неговия блясък, това беше перлата на град Пловдив. Сигурен съм, че като работим в тази посока и там ще имаме успех“, коментира кандидатът за кмет.

Какво трябва да усетят хората, за да Ви гласуват доверие, никой не е безгрешен, нали така? Кой е Здравко?“, попита водещата Илиана Беновска. Събеседникът й отговори: „Здравко е човек, който не лъже! Не ги заблуждавам!“. Той продължи, че е провел над 260 срещи с граждани и на тях никога не е обещавал неща, които не е в състояние да изпълни.

Димитров обясни, че е провел среща с КНСБ, която е продължила над 2 часа. На нея са си казали много истини. „Беше два часа, защото имаше отделен един час за г-н Атанасов, който не е яви, което е недопустимо! Иначе обикаля по студията, най-лесно е по студията да се обикаля!“, добави той.

Той коментира и конкурентите в надпреварата за Пловдив. „Заявявал съм го и пак го казвам, след изборите ще ги събера всичките и наистина добрите идеи ще ги взаимствам! Вижте, по едно време на тези дебати имах чувството, че сме четирима картоиграчи – всеки знае картите на другия, всеки знае кой блъфира. Проблемите на Пловдив са едни, ние ги знаем, друг е въпросът кой има желание да ги решава, по какъв начин и за колко време, по това се различаваме“, заяви той.

Първите неща, които ще направи като кмет на Пловдив

Здравко Димитров отговори, че трафикът е много сериозен проблем и това е едно от първите неща, с които трябва да се заеме. Той продължи, че е много важно да събере своя екип и да им покаже как иска да работят. Кандидатът за кмет на Пловдив заяви, че може да мотивира хората и където е работел, винаги е успявал да мотивира екипът да даде най-доброто от себе си. Според него на работа хората от администрацията трябва да ходят с усмивка и да дават най-доброто на гражданите. „Те са там, за да вършат услуга на гражданите, а не обратното!“, категоричен бе той.

Какъв Пловдив очаква да види след 4 години?

„При всички случаи ще бъде по-добре! В това съм сигурен! Сигурен съм, че доходите ще се вдигнат, с повече зелени площи, с нормален трафик. Ние сме длъжни да осигурим и по-нормален живот на хората от третата възраст, може би при възможност картите за градския транспорт ще бъдат намалени. Вие ме попитахте за данък МПС, това също, Пловдив е един от градовете с високи данъци МПС. Защото когато го вдигнахме фирмите излязоха в съседните общини и от това бюджетът на община Пловдив загуби. Това са все нормални неща, просто усмивки искам да виждам на лицата на хората. Пловдив е един много добър град за живеене и искам да стане най-добрият град за живеене!“, категоричен бе Димитров.

„За мен и районните кметове от ГЕРБ трябва да гласуват, защото сме силен екип, защото сме доказали, че можем да управляваме с лице към хората, да решаваме техните проблеми“, каза още Димитров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати