Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Здравко Димитров: Искам да направя Пловдив най-добрия град за живеене в страната

Политика

Здравко Димитров: Искам да направя Пловдив най-добрия град за живеене в страната

Здравко Димитров: Искам да направя Пловдив най-добрия град за живеене в страната - Tribune.bg
Снимка:

Трябва да върнем и блясъка на Стария град, каза кандидатът за кмет на Пловдив

Искам да направя Пловдив най-добрия град за живеене в страната. Това заяви Здравко Димитров, кандидат за кмет на Пловдив от ГЕРБ/СДС, в разговор с Илиана Беновска по „Канал 3“ и „Радио К2“.

Хората се интересуват от нормални неща, като детски площадки, тротоари, детски ясли и градини, здравеопазване, транспорт. „С тези неща обикновеният гражданин се среща всеки ден, но за съжаление в повечето райони ми направи впечатление, че проблемите са едни и същи, каза Димитров. И допълни: „Аз съм достъпен човек, и като районен кмет бях такъв, и като областен управител, така че няма да са ми чужди проблемите на Пловдив, самият аз живея в Пловдив, срещам се всеки ден с пловдивчани!“

По думите му центърът на града е уникален, но трябва да се е обърне внимание на Стария град. „Да се върне неговия блясък, това беше перлата на град Пловдив. Сигурен съм, че като работим в тази посока и там ще имаме успех“, коментира кандидатът за кмет.

Какво трябва да усетят хората, за да Ви гласуват доверие, никой не е безгрешен, нали така? Кой е Здравко?“, попита водещата Илиана Беновска. Събеседникът й отговори: „Здравко е човек, който не лъже! Не ги заблуждавам!“. Той продължи, че е провел над 260 срещи с граждани и на тях никога не е обещавал неща, които не е в състояние да изпълни.

Димитров обясни, че е провел среща с КНСБ, която е продължила над 2 часа. На нея са си казали много истини. „Беше два часа, защото имаше отделен един час за г-н Атанасов, който не е яви, което е недопустимо! Иначе обикаля по студията, най-лесно е по студията да се обикаля!“, добави той.

Той коментира и конкурентите в надпреварата за Пловдив. „Заявявал съм го и пак го казвам, след изборите ще ги събера всичките и наистина добрите идеи ще ги взаимствам! Вижте, по едно време на тези дебати имах чувството, че сме четирима картоиграчи – всеки знае картите на другия, всеки знае кой блъфира. Проблемите на Пловдив са едни, ние ги знаем, друг е въпросът кой има желание да ги решава, по какъв начин и за колко време, по това се различаваме“, заяви той.

Първите неща, които ще направи като кмет на Пловдив

Здравко Димитров отговори, че трафикът е много сериозен проблем и това е едно от първите неща, с които трябва да се заеме. Той продължи, че е много важно да събере своя екип и да им покаже как иска да работят. Кандидатът за кмет на Пловдив заяви, че може да мотивира хората и където е работел, винаги е успявал да мотивира екипът да даде най-доброто от себе си. Според него на работа хората от администрацията трябва да ходят с усмивка и да дават най-доброто на гражданите. „Те са там, за да вършат услуга на гражданите, а не обратното!“, категоричен бе той.

Какъв Пловдив очаква да види след 4 години?

„При всички случаи ще бъде по-добре! В това съм сигурен! Сигурен съм, че доходите ще се вдигнат, с повече зелени площи, с нормален трафик. Ние сме длъжни да осигурим и по-нормален живот на хората от третата възраст, може би при възможност картите за градския транспорт ще бъдат намалени. Вие ме попитахте за данък МПС, това също, Пловдив е един от градовете с високи данъци МПС. Защото когато го вдигнахме фирмите излязоха в съседните общини и от това бюджетът на община Пловдив загуби. Това са все нормални неща, просто усмивки искам да виждам на лицата на хората. Пловдив е един много добър град за живеене и искам да стане най-добрият град за живеене!“, категоричен бе Димитров.

„За мен и районните кметове от ГЕРБ трябва да гласуват, защото сме силен екип, защото сме доказали, че можем да управляваме с лице към хората, да решаваме техните проблеми“, каза още Димитров.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати