Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Здравко Димитров участва в откриването на най-новия парк в Пловдив

Политика

Здравко Димитров участва в откриването на най-новия парк в Пловдив

Здравко Димитров участва в откриването на най-новия парк в Пловдив - Tribune.bg
Снимка:

Модерен фонтан, място за игра, пейки, алеи, 20 засадени дървета са само част от придобивките в най-новия парк на бул. „Източен“ в Пловдив. Лентата днес прерязаха кметът на Пловдив и областен координатор на ГЕРБ в града под тепетата Иван Тотев, кандидатът за кмет на общината Здравко Димитров и кандидатът за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов.

„Премахнахме стария ламаринен магазин за мебели и за китайски стоки, облагородихме зелената зона и тя стана още по-привлекателна и приятна за почивка. До близката детска площадка вече има и нова атракция – двойна въжена пирамида“, обясни инж. Иван Тотев. Той допълни, че инвестицията е за 180 000 лева, а разнообразието от дървета е запълнено с видовете - чинари смърч липа каталпа, мелия, туя и лагерстремия.

Георги Стаменов допълни, че е изградена нова поливка система, подземна комуникация, с ново LED осветление и стълбове, в съседство са оформени и допълнителен брой паркоместа.

Така цялата зона претърпява огромна трансформация. Допълнително район „Централен“ подготвя проект за паркинг за 160 автомобила в близост до кръстовището на булевардите „6-ти септември“ и „Източен“, уточни кметът Иван Тотев.

Присъстващите благодариха на фирмите, които са се включили в облагородяването на зоната и които реализират социално-отговорна политика в Пловдив.

На събитието бяха и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ в града, както и народният представител Димитър Лазаров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати