Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Здравният министър: Или президентът лъже, или лъжат президента…

Политика

Здравният министър: Или президентът лъже, или лъжат президента…

Здравният министър: Или президентът лъже, или лъжат президента… - Tribune.bg
Снимка:

Костадин Ангелов е категоричен, че никой не е забранявал тържествата на Шипка

„Властта отново се опита да постави под карантина националната ни памет. Но българите имат святи чувства, неподвластни на власт и забрани, затова отново са тук. Затова вярвам, че имаме бъдеще като българи. Искам да ви попитам, очаквали ли сте някога някой да ви забрани да се качите на Шипка?“, заяви на 3-ти март президентът Румен Радев.

Днес здравният министър Костадин Ангелов категорично отрече някой да е издавал забраната, за която говори държавният глава.

„Това е една много голяма лъжа. Или президентът лъже, или лъжат президента. В писмото ми до дирекция „Държавен протокол“ казвам: „Предвид значимостта и символиката на националния празник на Република България 3 март, считаме, че провеждането на празнични събития следва да бъде позволено, но ограничено до провеждане на открито. "Кажете ми кое беше забранено на 3 март? Имаше ли пропускателен пункт? Имаше ли органи на РЗИ? Имаше ли наказани, защото са там? Много ми е трудно да се обяснявам лъжите на хората, които ги изричат, не ми се иска да коментирам думите на президента“, възмути се Ангелов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

професоре и то по медицина , а не по библиотекознание , на такава /такива / просто се казва : "ИГНОР "!
04.03.2021 15:57 / Отговор
Ха, Фатмакът Радев да лъже? Невъзможно! Той само изкарва другите виновни за собствените му гафове! За баща си ,се опита да заобиколи истината, за сина му не излъга, те от Президентството излъгали! Не са го наритали в Естония, било "активно" мероприятие! Има ли случай в който да е казал, верно ,посбърках? Но какво може да се иска от един "Фигурант", който имал вяра само в един патологичен лъжец... Черепа?
04.03.2021 17:35 / Отговор
Когато лъжата е официалната ти партийна политика е така. Не е сгрешил и не са го излъгали него. Докога ще тормозят лекарите, ангажирани с пандемията, кой нормален човек ще иска вече да си съсипва здравето и нервите заради нас? Ако народът застава на страната лъжата и на такива изедници ще си получи според избора си.
04.03.2021 18:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети