Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Земеделският министър не е чак толкова изненадан, че е в проектокабинета. Очаква да има правителство

Политика

Земеделският министър не е чак толкова изненадан, че е в проектокабинета. Очаква да има правителство

Земеделският министър не е чак толкова изненадан, че е в проектокабинета. Очаква да има правителство - Tribune.bg
Снимка:

„Колкото отсъствието, толкова и присъствието в списъка с министри щеше да е изненада, защото винаги, когато има някакви разговори, някакви преговори и има окончателно решение, човек е информиран. Когато не си информиран, без значение дали присъстваш или отсъстваш, си изненадан“.

Този витиеват отговор даде министърът на земеделието в оставка Кирил Вътев.

„Когато има подписано споразумение и стартира ново правителство, тогава защо се водиха тези преговори по време на ротацията, при положение, че е написано на ротацията, че ще има промяна на премиер и вицепремиер. Както виждате то това не се спазва и затова всички сме в неведение и очакваме преговарящите екипи до какви споразумения ще стигнат“, добави Вътев.

„За всички е ясно, че страната е в такава ситуация, че е по-добре да има правителство, независимо от това какъв ще бъде съставът“, посочи Вътев.

„Аз очаквам да има правителство. Както стана ясно първоначалното споразумение за 18 месеца, виждате на 9-ия месец какви преговори настанаха, така че обстановката е много сложна“, уточни министърът, предложен за нов мандат.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети