Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Земеделският министър освободи шефовете на държавните горски предприятия

Политика

Земеделският министър освободи шефовете на държавните горски предприятия

Земеделският министър освободи шефовете на държавните горски предприятия - Tribune.bg
Снимка:

Рокадите обхващат всички дружества

С протоколно решение на министъра на земеделието, храните и горите проф. д-р Христо Бозуков в органите на управление на държавните горски предприятия са извършени промени, съобщи Нова тв. Рокадите обхващат всички дружества.

В „Югозападно държавно предприятие”-Благоевград са освободени членовете на Управителния съвет Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.

В „Югоизточно държавно предприятие”-Сливен за директор до провеждане на конкурс е назначен Димчо Радев, а Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет.

В „Южноцентрално държавно предприятие”-Смолян, „Северозападно държавно предприятие”-Враца и „Североизточно държавно предприятие” е освободен целият състав на органите на управление. Здравко Бакалов е назначен за директор на предприятието в Смолян, а Ради Иванов на това в Шумен, до провеждане на конкурс. Досегашният заместник-директор на „Северозападното държавно предприятие” Атанас Златков е упълномощен да изпълнява длъжността директор.

В „Северноцентрално държавно предприятие”-Габрово са освободени членовете на органа на управление доц. д-р инж. Георги Костов и Иван Степанов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати