Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Жаблянов: БСП не може да участва в протестите като присъдружна партия

Политика

Жаблянов: БСП не може да участва в протестите като присъдружна партия

Жаблянов: БСП не може да участва в протестите като присъдружна партия - Tribune.bg
Снимка:

БСП не може да участва в протестите като присъдружна партия, без собствена позиция. Това заяви депутатът от БСП Валери Жаблянов, предаде БГНЕС.

„БСП ще изработи днес своята собствена позиция и нашите политически искания към правителството. С една позиция на председателя в оставка не може да стане“, допълва депутатът на левицата.

БСП провежда заседание, чието основна цел е да формулира ясна позиция в близките няколко дни по обществено значими въпроси. Работим и по мотивите, свързани с вота на недоверие, каза депутатът Антон Кутев.

„Това го правим, защото във времето когато цялата държава се тресе, когато има нужда от спешни действия и позиции, искаме да мотивираме партията и хората извън нея за реални конкретни действия“, мотивира се той.

В отговор на изказване на лидера на партията Корнелия Нинова, че това е „сбирка по интерес“, Кутев заяви, че това са интересите на българските граждани. „Ако нашите интереси са съвпаднали с тези на българските граждани, значи сме уцелили ваксата“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Тартаковер БСП няма никакво право да участва в протестите. Страхливи мишки те не посмяха дори да споменат името на Гешев, като един от главните бандити крепящи властта. Когато Боко избяга от властта, което е неизбежно, Гешев ще е един от главните виновници за това. Застана в негова защита, вместо да защитава правото и истината и хората побесняха. Пазеше бандити, които пред очите ни се свлякоха, хора дълбинно компрометирани. Те нямат нито морала, нито правото да бъдат там като представители на публичните институции. Те са политически мутанти, които рушат държавността и представата ни за народовластие, за това кой е суверен. Те обслужват едни бандити и воюват срещу хората. И Гешев с тях воюва срещу народа. А БСП се сниши !!!
Затова всички вън ! Вън и на съд.
12.07.2020 15:54 / Отговор
Елемаг Кой ще избяга от властта бе лайноядчо? Борисов остава до края на мандата и после поне още един пълен нов мандат! Не съм сигурен че ще доживееш до тогава, защото като гледам жлъчката ти е пред пръсване! Мършляк!
12.07.2020 16:02

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати